Inlägg från: LindaL82 |Visa alla inlägg
  • LindaL82

    När kom mensen tillbaka?

    Har inte heller fått tillbaka mensen.Å Leo föddes ju 19/9-12. Men skönt att höra att man kan bli gravid i alla fall då.Trots att mensen inte kommit än.

  • LindaL82
    Callie skrev 2012-11-03 09:23:25 följande:
    Jag förlorade min dotter i v.40 och jag fick mens ca 1 månad efter så det gick snabbt....kan tycka det är finurligt hur kroppen fungerar. Men jag har inte vågat mig på en ny graviditet ännu.
    Hur tänker ni andra för att våga?
    Kram

    Jag känner att sorgen över Leo är större än rädslan att försöka igen.Men jag vet att nästa graviditet kommer bli jobbig pga all oro man känner redan nu.Men då brukar jag tänka att provar jag inte igen.Då kommer jag ju heller inte få chansen att få en levande bebis och känna all lycka som det medför.Å den chansen vill jag inte missa.Å hur det än är så är ju faktiskt det man varit med om ganska ovanligt om man tänker på antal födslar /år.Risken att det händer igen är ju väldigt liten.Det är så jag tänker kring detta.Fast trots den lilla risk som finns så har man ju ändå en stark oro då man tyvärr en gång redan drabbats av det här.Sen tror jag man får försöka att inte jämföra den nya graviditeten med den som varit.Utan försöka skilja dom åt. Kramar!!!!!
Svar på tråden När kom mensen tillbaka?