• Anonym (Raffa)

    Vibrerande ägg

    Funkar som en klitorisvibrator. Du håller ägget mot klittan, trycker och låter vibrationerna leda dig till orgasm.  Har aldrig stoppat in det, ser ingen vits med det, men däremot är det underbart skönt att trycka det och låta ägget vibrera precis vid slidmynningen.
    Att det kan användas som ovanstående skribent antyder är möjligt men själv har jag haft ett antal ägg som jag enbart använt i onanisyfte.  

  • Anonym (Raffa)
    Anonym (ts) skrev 2012-11-03 10:14:35 följande:
    Han skrev att han skulle stoppa in det och att han kunde fjärrstyra det så det började vibrera? Men jag fattar inte vad vibrationer inuti ska vara bra för? Gud vad okunnig jag är!

    Då har din partner missuppfattat huvudattraktionen med vibrerande ägg. Vanligen stoppar man inte in dem utan man låter det vibrera på klitoris eller i området runt slidöppningen. Har faktiskt aldrig hört talas om ngn som stoppar in det, åtminstone inte jättelångt. Vill man ha ngt instoppat som vibrerar är det ju bättre med en längre grej, typ g-punktsvibrator. 
    Tycker du ska förklara för din partner var du vill att det skall vibrera och sen låta honom köpa ägget  varefter du placerar det där du tycker det är skönast att det vibrerar. Du kan ju ha ett par tighta trosor och stoppa ägget så det ligger an mot klitorisområdet. Sen kan han fjärrstyra och då lovar jag att det händer grejer! 
Svar på tråden Vibrerande ägg