Inlägg från: Voluptuous Shalimar |Visa alla inlägg
  • Voluptuous Shalimar

    Lady Dahmers mensbild bleknar i jämförelse :)

    JessicaDeluxe79 skrev 2012-11-21 14:40:47 följande:
    Fast du bryr dig ju om att diskutera henne i allmänhet och verkar rätt insatt i vad hon skriver, så jag antar att du går att räkna till hennes läsare, eller kanske är du en föredetting, men oavsett så tycker jag du gör en skillnad på folk, som egentligen inte finns. DU verkar insatt för att DU har läst, eller hur? Då känns det ju lagom bakvänt att skriva att HENNES LÄSARE (som du tillhör eller har tillhört) är på ett visst sätt. Dumförklarar du alltså dig själv menar du?
    Jag har faktiskt aldrig "diskuterat" henne förut. Du ställde en fråga, jag svarade vad jag tyckte. Det är allt. Jag har inte varit en av hennes läsare men jag har tittat in kanske 4-5 ggr sammanlagt. Kan väl jämföras med att jag har kollat på nåt ströavsnitt av vissa TV-.serier, men man kan absolut inte säga att jag följer dem.
  • Voluptuous Shalimar
    JessicaDeluxe79 skrev 2012-11-21 14:44:30 följande:
    Jag blev genast lite intresserad.. om hon FÖRSÖKER och får sånt gensvar i form av sura kommentarer och så vidare, hur gör man då när man LYCKAS? Berätta gärna för mig vad du anser att man ska skriva om/lägga upp på en blogg för att locka läsare till bloggen.
    Jag tycker att man ska vara ärlig och rimlig, och om man nu vill ha igång en diskussion, lyssnande och ödmjuk, även om man har starka åsikter. Det är på så sätt man får igång ett fruktbar diskussion.
  • Voluptuous Shalimar
    JessicaDeluxe79 skrev 2012-11-21 14:48:49 följande:
    Ok. Men vadå osunt engagerad, jag är en läsare som alla andra, hur du kan tolka det som att jag har någon relation öht med henne övergår mitt förstånd.. hon inspirerar och sen är det inte så mycket mer med den saken. Jag antar att du är en typisk övertolkande FL:are, har mött flera så det är lugnt, men sansa dig lite.. jag nappar inte på att bli provocerad till att avhandla mig själv här. Just so you know.
    Fast du går rätt hårt åt oss som kritiserar hennes utspel. Försök se det som "ni tycker si, jag tycker så".
  • Voluptuous Shalimar
    XcsM skrev 2012-11-21 14:51:51 följande:
    Jag tycker att LD är rätt skön ändå. Får mig att tänka till och reflektera kring saker jag annars inte skulle fundera på.

    Sen är ju mens äckligt, och hon har ju heller aldrig sagt emot på den punkten.

    Det jag reagerar mest över är hur alla kommer med mothugg som "Ja det här behöver ju alla se?!" , "Vad är syftet?" osv. Sen när behöver det finnas syfte med alla bilder? Jag är vän med hur många tjejer som helst på facebook som lägger upp bilder på sina hundar varje dag, eller sina kroppar, men det är liksom helt ok. Men ärligt talat - vad är syftet med att lägga upp sådana bilder då?

    En annan aspekt är att det blir ett sånt liv när just hon gör det och att det är just mens det handlar om. Förra veckan läste jag en blogg av en tjej som gjort en knäoperation och sedan bloggat om operationen med tillhörande bilder. Blod, hål rakt in till knäskålen, variga sår - det kryllade av "äckel-bilder". Men det skiter vi liksom i. Men när det handlar om mens då skall vi bli så himla arga och reagera nått så överjävligt.
    En tunn rand blod i en binda. Är det så mycket att hetsa upp sig över verkligen?

    Om man bara skulle få lägga upp bilder med syften skulle inte Instagram och andra bildbloggar finnas. Då skulle de enda bilderna vi fick ta del av vara antingen reklam eller journalistiska bilder som då har syftet att informera oss om en händelse, eller om en vara. 
    OK, nu har ju samtliga här inne skrivit att de INTE blev provocerade av bilden. Några av oss tycker att LD gjort bort sig litegrann, några tycker av okänd anledning att hon är fantastiskt cool som "törs" lägga upp en bild på MENS (jeeez).

    Är det på FB alla har reagerat så oerhört, eller var äger den här vattenglas-stormen rum någonstans?

    En bild på en hund eller katt har väl sitt värde i att ägaren älskar sitt husdjur och vill visa bilder på det, precis som mammor ofta lägger upp bilder på sina barn. Men... en mensbild? Oh how exciting liksom.
  • Voluptuous Shalimar
    Duckan skrev 2012-11-21 14:52:39 följande:
    Menar en "typ som gör och säger vad som helst för en reaktion". Att Z och LD inte skriver om samma saker eller delar en enda åsikt fattar jag också. Eller så fattar jag fortfarande ingenting och det är helt okej.
    Du har fattat helt rätt.
  • Voluptuous Shalimar
    JessicaDeluxe79 skrev 2012-11-21 14:58:16 följande:
    Fast det gör hon ju då och då. Hon skriver om LCHF och att hon tränar. Är inte det sunda ideal? (iofs beroende på vad man tycker om LCHF då..)

    Ja men vad bra. I vilket syfte ska då fettvalkar dokumenteras och läggas upp för att beundras?
  • Voluptuous Shalimar
    XcsM skrev 2012-11-21 15:00:33 följande:
    Kan lova dig att det inte bara är du som frågat över det här med syftet. Igår frågade hela jäkla twitter-Sverige om just syftet med bilden, vilket jag tycker är lite intressant som jag skrev här över.
    Det tyder ju på att bilden är ganska menlös i sitt försök att provocera, inte sant? Du får ju ge tex Katrin Z rätt mycket mer cred för mer lyckade provokationer?
  • Voluptuous Shalimar
    JessicaDeluxe79 skrev 2012-11-21 15:09:29 följande:
    Men ursäkta, vadå utspel? Jag förstår bara inte vad som är så provocerande och försöker förstå hur ni tänker när ni reagerar så starkt på lite blod i en binda, så jag bjöd på lite MER blod i en STÖRRE (och roligare) binda :)
    OK. Nu får du berätta. VEM här har sagt sig bli provocerad av mensbindan? Ingen, såvitt jag sett. Vi bara tycker att bilden är ett rätt så löjeväckande sätt att försöka få uppmärksamhet.
  • Voluptuous Shalimar
    Winterfell skrev 2012-11-21 15:08:44 följande:
    Om det fanns OS i Provokation så skulle Katrin vinna alla klasser. Och personligen tycker jag det säger mer om hennes läsare än henne själv. Fan, folk fullkomligt öser ju vatten på kvarnen Katrin.

    Jag har så jävla svårt att nappa på hennes prat om att tjockisar är vidriga djur och allt vad det är och kan knappt förstå att normalbegåvade människor går igång på henne på det där viset. Hon försöker ju inte ens provocera på ett "snyggt" sätt utan spyr bara ur sig.

     
    Ha ha. Småbloggerskorna skulle kunna bli farliga uppstickare...
Svar på tråden Lady Dahmers mensbild bleknar i jämförelse :)