Inlägg från: msmalin |Visa alla inlägg
  • msmalin

    hur kommer man vidare?

    Jag har fått vända mig till kuratorn igen. Förlorade min flicka i maj. Hon somnade in i magen och när jag kom in med värkar v 38+ levde hon inte. Är gravid igen.
    Jag står liksom stil och stampar. Vet inte heller hur jag ska ta mig vidare. Har fyra äldre syskon till min ängel. Jag tog kontakt med kurator och hoppas det ska hjälpa.

  • msmalin

    Jag trodde på något vis att allt skulle bli lättare när jag väl blev gravid igen. Var nog därför jag sjönk ner lite till när jag märkte att det inte blev lättare för det. När folk frågar hur många barn jag har svarar jag alltid fem men fyra som lever. Ni är ju mammor även om ni inte har era barn i famnen.
    Jag har tyvärr inga tips att komma med. Ha sex ;). Jag har väldigt lätt att bli gravid och aldrig behövt kämpa för det. Jag är tacksam för det. För jag trodde att jag skulle ha svårare efter min tarmoperation.
    Jag känner oxå lite stress av att min flicka hade förmodligen levt om läkaren plockade ut henne en vecka tidigare när jag bad om det för att något kändes fel. Samt jag hade gjort ett ctg som var sk stelt. (hjärtljudet gick inte upp när hon rörde sig utan höll sig på samma hela tiden). Men läkaren tog mig inte på allvar utan tyckte jag lät som alla andra höggravida.
    Jag önskar er att bli gravida så fort ni själva vill.

Svar på tråden hur kommer man vidare?