• pojkens

    Jag åmgrar mig!

    jag stämmer in i mångas kommentarer att du får sörja och att det nog kommer gå över. Jag tycker nog du ska försöka leva med sorgen fast itne låta den ta över och se om den gradvis kanske försvinner? Jag kunde inte amma mina barn mer än deltid upp till 7 veckor och jag har sörjt det, och delvis gnager det fortfarande i mig när jag hör om alla som ammar. Men samtidigt är det så att du faktiskt INTE är en bättre mamma för att du ammar. Amning är mat och tröst och en massa saker, men allt det ger du ändå till ditt barn. 

    kanske börja med att inse att du inte hade varit /är en bättre mamma om du hade ammat. det finns alltid folk som tycker saker, men ett föräldraskap är under en hel livstid, det är vad du gör när barnet är ledset efter att ha ramlat på c ykel, att du är där när de är sjuka, att du hjälper dem med kamratskap och skola, att du lever med dem genom allt möjligt. Amningen är en väldigt liten del av ett föräldraskap, men perspektivet på det kommer efter hand och är svårt at tha när barnet fortfarande är litet och kanske andra runt omkring i samma ålder fortfarande ammar.

    Jag tror att du kan släppa det såsmåningom, men om det inte sker så sök upp en kbt-barnmorska eller liknande och be att få gå i terapi.  

Svar på tråden Jag åmgrar mig!