Inlägg från: Anonym (Nöjd!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Nöjd!)

    Dejta en man som är 20år äldre?

    Anonym skrev 2012-12-01 09:42:20 följande:

    Hur länge har du planerat att vara med honom då?


    För han kommer ju inte vara lika "fräsch" om 5 år....Vill du verkligen åldras med honom för att sedan vara hans PA för resten av hans liv för att du får skuldkänslor av att lämna honom i det tillståndet? Tänk igenom detta noga.



    Så du tror att en person förfaller så på fem år. Han är 45 år, inte 85! Jag är tillsammans med en het 50 åring och jag kan säga att han är den överlägset snyggaste och mest attraktiva man jag varit tillsammans med, han slår alla andra unga killar med hästlängder. Varför? För att han är snyggast helt enkelt, han är mogen, han vet hur man behandlar och uppvaktar en kvinna, han är bra i sängen och mer uthållig en de yngre killarna som knappt fått upp den. Mitt sexliv har aldrig varit så här bra.

    Att dissa någon för åldern är ju bara barnsligt. Jag tror att min "gubbe" kommer att vara lika fräsch i mina ögon ännu efter 30 år för han är en som tar hand om sin kropp och kommer inte att sluta med det, klär sig stiligt och ungdomligt osv....Jag är stolt att just jag fått ett sånt kap.

    Så TS, såklart du ska ge det en chans om det känn srätt. Hans dotter behöver du inte fundera på så mycket. Ni är båda vuxna och någon mammaroll kommer du ju inte ha. Se henne som vilken bekant som helst. Lycka till!     
Svar på tråden Dejta en man som är 20år äldre?