Inlägg från: underverket 06 |Visa alla inlägg
  • underverket 06

    Någon mer som funderar på att sluta hoppas?

    Jag är "bara" 42, men har börjat ge upp. 42 känns också som en hög ålder i dessa sammanhang, så jag tror inte chanserna är så stora. Vi har en son som är 4 som vi fick på vårt andra IVF försök. Sedan dess försökt i 3 år själva+ 4 IVF försök.

  • underverket 06

    Någon som har tips på vilka vitaminer eller tillskott man ska äta då? Munkpeppar o agrimax eller något sådant harj jag funderat på?

  • underverket 06

    Charlotte: KÄnner igen mig precis i det du funderar på. Har en underbar son på 4 år ju, men längtan om syskon är så stark. Önskar också att allt varit annorlunda, att jag börjar försöka tidigare. Jag var 35 när vi började försöka o det är ju inte en jättehög ålder, men med flera missfall o o sedan provrörsbefruktning, så var jag ändp 38, 5 när sonen föddes. Nu är jag 42,5 o det är ju en hög ålder vad gäller fertilitet. Ska ev göra ett sista provrörsförsök+ att vi har ett fryst ägg. Tänker köpa munkpeppar o prova det för att dets ska lyckas naturligt. Men jag hoppas varje mens att det ska bli ett +. Min man är precis som din, nöjd med den son vi har, men vill gärna ha ett barn till, men det är inte livsavgörande för honom.

  • underverket 06

    För mig innebär detta kämpande mest om vi ska göra ett sista IVF försök eller ej. Detta försökande varje månad tycker jag nu för tiden känns helt ok. Vi har sex vid ÄL såklart men jag är inte manisk o kör inte med stickor. För mig känns det inte så jobbigt. Kommer nog hålla på minst 1 år till att försöka naturligt.

    Leoniz: HÅller tummarna. 

  • underverket 06

    Hur går det för alla i tråden? Jag försöker bearbeta att det bara blev ett barn. Det tar väl tid. Dock ha vi inte gett upp helt. Kör varje månad, dock inte sp hysteriskt vid ÄL, men försöker gör vi. Kan liksom inte sluta. Dock upplever jag det inte så stressigt att vi gör det. Har liksom intalat mig att det inte blir något o blir inte lika ledsen varje månad när mensen kommer. Njuter av vår son på 4,5 år o har det bra. Finns ju många fördelar med ett barn. Skönt att han börjar bli stor o självständig.

Svar på tråden Någon mer som funderar på att sluta hoppas?