• Assssh

    Svensk tjej förhållande med en muslimsk kille?

    Det gör mig illa när jag hör sånna saker,
    -först om han är riktigt muslim han skulla var rak från ibörjan och välja eller att gifta dig eller att gå på sin egen väg.
    -hans förledrar kan inte göra något ni är i sverige och han är en kille som är snart vuxen så egetligen det är  han som bestämmer vad han vill el hur han ska göra men att bara skilja på muslimer och säga att han våger inte hålla din han men snälla vi är i sverige det är ingen som ska följa er och spela en video och dela den på youtube att ni håller handerna.
    -men om han utnytjar det då det är någon annan sak, och här kommer din tur
    du måste vad rak mot honnom det spelar ingen roll om du är i kär med honom eller inte han måste välja eller att vara med dig som äkta förhållande el att lämna dig
    det här gäller dina känslor och ditt liv.
    - vist i islam det är förbjud att vara men en tjej kvinna utan att vara gift men killarna eller vi araber ljuger så mycket iblan tyvärr vissa killar de bara utnytjar tjejer och efter de är klart de bara skiljar på islam så de kan släppa tjejen/kvinnan
    och de kommer få deras straff specielt som de som skaffar barn för det är det som är mest förbjud man måste tar sina ansvar i livet och barnen har ingenting att göra mer det i livet.

    så tjejen, om han älskar dig han måste respektera dig och tar det ut till publik öven om hans förlerdrar vill inte det, det är du och han som väljer på slutet.
    men låt inte han skilja på islam, islam är ett jätte fint religious där kvinnor har rätter lika herrar låt inte något ljug på dig.

    lycka till och önskar dig bästa.

Svar på tråden Svensk tjej förhållande med en muslimsk kille?