Inlägg från: Fiijah89 |Visa alla inlägg
  • Fiijah89

    Känns precis som otrohet.

    Porr är helt tillåtet i mina ögon, men om min kille hade camsex med andra tjejer hade jag kastat ut honom! Inte OK!

  • Fiijah89

    Loriyana: porr i mina ögon är något många har tittat/tittar på, det går ju faktiskt på tv! Jag själv kan titta på porr och tillsammans med min kille!
    Men camsex är ju mer intimt och verkligt! Jag vet att min kille aldrig kommer få ligga med tjejerna i en porrfilm, men någon som han camar med kan han ju faktiskt träffa i verkligheten!

  • Fiijah89

    Loriyana: nej alltså camsex kan man ju ha med vem som helst! Grannen? ;) då blir det mer verkligt! Sen så när man har camsex visar ju han säkerligen också upp sig!

  • Fiijah89

    Loriyana: alltså porr är ju så himla stort, det är mer som att titta på en vanlig film och hur stor chans är det att min kille får ligga med en Hollywood stjärna? Finns ingen chans liksom. Medans camsex kan man ha med vem som helst, om min kille är i Malmö och jag i Sthlm så kan vi ha camsex. Menar att det finns många som har det som intresse överallt i Sverige och det är större chans att min kille planerar en träff med dom. Och sen är det mer sex för mig, om min kille sitter och runkar till en tjej som sitter och onanerar till honom. Det är mer intimt för mig! Än att han sitter och tittar på en film som någon gjort för miljontals människor!

Svar på tråden Känns precis som otrohet.