• Tuffen

    någon som fått barn i v33-34

    Jag har en son som är född i vecka 35. Han lärde sig aldrig att amma ordentligt, blev flaska efter en månas ämpand. Mitt råd är att inte låta amningshetsen ta över. Det är ok att flaskmata. MAn måste inte kämpa sig blå med amningen. Jag har ytterligare en son som är född 9 dagar för sent, och det var en helt annan historia. Han letade efter tutten själv, började amma samma dag han föddes (akutsnittades) och "hängde" sedan där i över. Mkt enklare och bekvämare eftersom han fixade det hela själv. Visst upplevde jag amningen som enklare än flaskmatningen, men min äldsta kille kunde verkligen inte. Så vad gör man? 

  • Tuffen
    SanLi skrev 2012-12-22 17:03:28 följande:
    Milton har vänt i vikt men inte passerat sin födelsevikt, vi har ca 100g dit. Skönt att få sköta allt själv, sen vart det ännu mysigare när vi fick eget rum, göra lite mer som vi vill!;) Så vi har bott här sen 13e december, först tre nätter på BB och sen i söndags på neo, både jag och sambon!:) Så jag hoppas ni snart får eget rum! Bor ni där nu på eget rum eller åker ni emellan? Måste vara lite tuffare när ni har syskon hemma också, Milton är ju vår första.

    Då ska jag verkligen tänka på att inte kämpa ihjäl mig, känns som mitt psyke kommer vara på bott om jag ska kämpa massor.

    Tuffen: Fick ni vara på neo under hela den månaden ni kämpade med amningen? Började ni med flaska parallellt eller var det bara sond?

    Längtar så till han slipper sonden!
    Vi var på neo under 11 dagar. Då sondades han. Därefter åkte vi hem. Ingen hemsjukvård, vi fick sköta det hela själva. Vi fick dock med oss en elektrisk pump hem från sjukhuset, för att försöka ge bröstmjölk. 
Svar på tråden någon som fått barn i v33-34