• Anonym

    julafton..julklappar...besvikelse..

    Vi har en tradition att alla vuxna i släkten ska köpa en present för 100 kronor! Sedan ska alla paket lottas ut med hjälp av tärning!

  • Anonym

    Jösses vad alla håller på med sina prylar.

    Jag fick inte ett enda paket i år. Däremot fick jag en tvåveckors resa till en varm strand i januari. Min man och jag bestämde tillsammans att vi skulle åka, och betalade naturligtvis tillsammans också. Vi känner oss otroligt nöjda och lyckligt lottade och vi slipper allt tjafs.

  • Anonym
    Anonym (andedräkten?) skrev 2012-12-24 22:00:48 följande:
    julafton..julklappar...besvikelse..

    Jag fick en tandborste av min man. Jag är alltså värd en tandborste. Visserligen en eltandborste. Men. En. Tandborste.

    Jag hade köpt dyra märkeskalsonger plus en svindyr klocka, tog mig månader att spara ihop till...Han tjänar fyra gånger så mycket som mig i månaden och... Han gav mig, en tandborste...

    Jag gör allt, tar hand om hans barn på heltid, hushåll, arbetar, är höggravid, tar all belastning hemma p g a hans jobb... och jag fötjänar en.. tandborste....

              
    Oh no!!! Ve och fasa! jag fick en värmemadrass. visserligen an elvärmemadrass men. en madrass...  vad menar han ? att han ska få ligga oftare eller? är JAG inte värd mer? buhu.... jag gör allt. och han gör inget... 
    come on! Var glad att han köpt nåt alls!
    Jagär iallfall superglad åt min värmemadrass. =)   Var inte så bortskämd.
  • Anonym

    Jag har inte den blekaste aning hur din sambo är men min är såhär: Han har noll koll vad som är fint och icke fint, även till sig själv och han köper alltid saker i sista minuten och det finns ingen tanke bakom presenterna. När jag fyllde år hade jag inte hintat om vad jag ville ha för det var så mycket annat då varav han kom hem med en ring som var skit ful, såg ut som om den var tagen i en automat och jag blev jätte ledsen. Men nu i efterhand tänker jag att jag får skylla mig själv för jag hade inte önskat mig något och han tyckte verkligen det var en jätte bra present. Råkade se kvittot sen och den kostade 800. Hur kan dem sälja så fula grejer för 800??? Nå iaf så tjänar han rätt bra så jag gav honom några förslag nu till jul och ja, då kom han hem med en av dem och jag är jätte nöjd. Men som sagt jag vet inte hur din sambo är eller om du hade önskat dig nåt men med vissa människor måste man vara supertydlig. :)

  • Anonym
    Anonym skrev 2012-12-25 21:30:41 följande:
    Jösses vad alla håller på med sina prylar.
    Håller med dig. Man blir lika förvånad varje år; vuxna människor som tror att julklappar måste ges och måste vara på ett visst sätt o s v. Besvikelse och tårar från julfirarna medan handeln jublar och klappar händer åt vansinnet...
  • Anonym

    Jag fick en iphone 4s av min man i julklapp inte en iphone 5, betyder detta att han inte älskar mig tillräckligt för att lägga till ca 3000 extra. Jävla snåljåp, nu blir det skilsmässa. Demon

  • Anonym
    Allante skrev 2012-12-26 12:50:32 följande:
    Iphon 4/phone 5 - klart man köper det bästa till stadiga damen
    och har man inte råd med iphone 5 - förståeligt - då köper man
    värsta samsung galaxyn så blir damen ändå jävligt glad 

    även om du trollat å visar allante principen för presenter
    till dem som håller livskamratkvalité 

    näpp, inget trollande, fick en iphone4s och kunde inte vara gladare. Har önskat mig en i flera månader :)

    Men jag skulle bli glad även om han inte köpt något så dyrt. Nu visste han att jag ville ha just en ajfån och då fick jag den. Tror på kommunikation, varför inte bara tala om att jag skulle vilja ha en si eller så i julkklapp. Män är inte tankeläsare...
  • Anonym

    Jag fick ingen julklapp av någon,jo av mina föräldrar har jag fått pengar ,250 kr av mamma, har inte kollat på kontot hur mycket pappa har satt in.

    Ju äldre jag blir ,är nyss fyllda 42 desto mindre viktigt blir det med julklappar och presenter . Jag uppskattar hellre att vi har stålar kvar och kan gå ut och käka på restaurang i januari eller gå på bio.Mina barn fick 1000 kr var som de får göra vad de vill för, barnen är 16 och 20 år.

    Man sliter och letar efter julklappar sedan sitter ju folk och säljer dem på blocket eller tradera redan under julaftons eftermiddag, det tycker jag är dåligt. Varför ska man då köpa julklappar? Snart kommer det väl en massa trådar här om hur ont om pengar folk har för att julen och nyår blev så dyra med klappar och mat.

    Lägg fokus på att vara ledig i ett par dagar och umgås med vänner släkt och familj. 

  • Anonym
    Anonym (SUCK) skrev 2012-12-27 10:18:21 följande:
    Alla ni som tycker TS är bortskämd etc. tycker jag verkligen synd om. Är det kanske så att ni själva lever i skitförhållanden och detta är er vardag? För det är inte OK någonstans i ett lyckligt förhållande och det har inget som helst att göra med prislappen utan om omsorgen och tanken man lagt ner på att finna en gåva till sin partner som man tror hen skulle uppskatta. 
    "Skitförhållande" för att man inte tycker att en eltandborste är det värsta man kan ge bort i present? Hur tänker du nu? Och vad vet du om TS´ man och hur han tänker? I hans värld kanske den nu mycket omdiskuterade tandborsten var utvald med tanke och omsorg. Finns en massa varianter av eltandborstar och flera av dem skulle i alla fall jag bli glad att få i present. Och nej, jag lever inte i något skitförhållande.
  • Anonym
    Starbaby skrev 2012-12-27 19:07:07 följande:
    Jag förstår att du är besviken :( Killar kan ofta behöva en liten push och massa tips på vad du önskar dig. De är inte så duktiga på att läsa mellan raderna. Min sambo var värdelös på att köpa julklappar/presenter förut men nu är han jättefuktig. Men det har krävts massa tips och påminnelser.
    Han e fuktig? Härligt!
  • Anonym

    Hö´ru TS, varför tar du inte ett snack med din man och frågar honom rakt ut vad han menar med eltandborsten?
    Kanske en del besvikelse kan skingras då ifall han ger dig sina motiv till varför han köpte just en eltandborste.
    Tala sedan om vilken typ av presenter du förväntar sig och acceptera hans reaktion på det. Kanske han hitintills inte förstått vad du vill ha eller så har ni vitt skilda uppfattningar om vad som är en lämplig julklapp till dig.
    Helt enkelt, försök att lösa knuten i stället för att göra en stor grej av det. Det är ju trots allt bara en julklapp det handlar om. Om du tvivlar på hans kärlek måste det finnas andra saker i ert förhållande som inte funkar, det kan inte handla om en eltandborste, väl?

Svar på tråden julafton..julklappar...besvikelse..