lovie skrev 2013-01-12 22:44:38 följande:
Jag gjorde potatismos idag, att skala och tärna potatisar tog max 10 min, att koka en kvart. Häll på lite mjölk o en klick smör. Så högst 30 min, o jag lagade fisken samtidigt så maten var klar på en halvtimme. varför ha så bråttom o äta mos som smakar tapetklister?
bitte67 skrev 2013-01-12 22:52:51 följande:
Självklart!
Eller hur! En halvtimme för att laga mat är inte lång tid.
ibland har man inte ens 10 minuter på sig för att få i sig någon mat .
Med tanke på hur alla skryter hit och dit om hur upptagna alla är och att man inte har tid med varken det ena eller andra, då tycker jag det är anmärkningsvärt att man plötsligt har all tid i världen att laga mat från grunden, man till och med går o tar upp egenodlad potatis i sitt eget land och skalar o kokar den. ...
vissa dagar har jag max en kvart på mig att fixa mat till familjen innan någon eller alla ska iväg på något , aktiviteter eller jobb. Då är inte direkt att jag prioriterar att laga fisk i ugn med hemlagat mos.
Då får det bli varmkorv på spisen medan jag vispar ihop moset... Svårare än så är det inte alla gånger.