Inlägg från: Anonym (Fotograf) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Fotograf)

    Jag vill göra porrfilm med min man, men hur frågar jag?

    Jag kan bara säga att det är svårare och inte alls lika sexigt som man tror. Om man ska göra det på rätt sätt . Antar att ni ska filma själva. Visst ni kan göra en POV film där han håller kameran men kan garantera att de inte alltid kommer se så nice ut:)

    Jobba med mörkare ljus och med vida vinklar från sidan, ställ kameran på ett stativ och ha sex i olika ställningar och ställ kameran närmre och längre bort på de ni vill se. För då kan ni klippa i filmen sen.

    I alla porrfilmer ser snoppen större ut än den är i verkligheten också. Det är för att man använder ett vidvinkelobjektiv på kameran och filmar från vinklar där man sällan ser "runt" snoppen, då upplevs den större på bild. Testa själv att kolla på snoppen från olika vinklar så ser du skillnaden. Plussa då på ett objektiv som gör att det känns bredare:)...

    Ni kommer få ha mycket avbrutet sex för att ändra kameran i olika vinklar. Så se det mer som ett jobb än en skön stund. Men lyckas ni så kommer ni ju kunna ha sköna stunder efteråt när ni tittar.

    Räkna med att du och din man kommer se 10 kilo tyngre ut också. Ser man ett nyhetsankare "live" på stan hoppar man till av hur smala dom är.

Svar på tråden Jag vill göra porrfilm med min man, men hur frågar jag?