• Katniss7

    Stockholmare med bf i september 2013

    Plussade igår och har bf runt den 22 september med tredje barnet. Häng på!

  • Svar på tråden Stockholmare med bf i september 2013
  • atsw
    Kath01 skrev 2013-07-14 13:21:55 följande:
    Den lila? Sökte i app store och hittade den. Jo, det har jag och såg nu först att det fanns videor också, hade missat det! Jag har 4 olika grav appar som jag följer.



    Aa precis, den lila. Har bara den, tycker den är bäst :)

    Kanske inte jätte givande videor men skadar ju inte å titta på dom :)
  • sofy76

    Har inte vart inne här på ett bra tag. Hoppas ni alla mår bra. Orkar inte läsa ikapp alla inlägg det är too much .. hehe. Nu är jag i vecka 32 och det är mycket jobbigare den här gången än med de två andra, men det beror väl på foglossningen. Sitter här och funderar på namn, det är inte lätt!

  • atsw

    Jodå, tror inte jag ska klaga så mkt faktiskt. Inte att jag har nåt att jämföra med men vart ganska skonad från grövre krämpor iaf än så länge. Nu v33.

    Ja det med namn är inte lätt ;)

    Vi kommer med störst sannolikhet bestämma oss när h*n är ute.

    Har knappt ngr förslag ens ån så länge.. vet ju vilka namn jag/vi gillar men de är ibte många. Vkivit riktigt namnkräsen! Haha ;)

  • atsw
    sofy76 skrev 2013-07-30 20:47:30 följande:
    Ja och inte lätt att hitta något som båda gillar.



    Nä precis, båda ska ju gilla det starkt. Ingen vill ju "lägga sej" i en sån stor sak.
  • Kath01

    V 32 för mig också, mår relativt bra, men kan inte riktigt sova på nätterna, vaknar hela tiden. Kissnödig som 17..

    Flytten tog på krafterna, men nu är vi nere! Imorgon kommer flyttfirman med alla saker så kan vi börja installera oss =)

    Vet inte om jag skrivit det redan, men vi har bestämt namn redan, Ester ska hon få heta. Det var min sambos förslag men jag behövde bara "smaka" på det namnet några gånger för att veta att det va perfekt! =)

    Om det skulle ha blivit en pojke (eller blir det trots UL) kommer han heta Salomon.

    Vad har ni för namnförslag? Vill ni dela?

  • sofy76

    Jag sover också jättedåligt, hittar ingen bra ställning och vaknar och är kissnödig hela tiden. Jobbigt med flytt, vi flyttade också 1 juli och det var påfrestande puh. Men skönt när det är klart. Vart har ni flyttat? Tycker både Ester och Salomon är jättefina namn. Men vet verkligen inte vad våran tjej ska heta. Har några alternativ men inget är säkert.

  • Kath01

    Vi flyttade från Norrland till Farsta, en 1a, visserligen stor och bra planerad, men vi kommer nog behöva flytta igen inom ett år ungefär. Men men, det får bli ett framtida problem, huvudsaken är att vi är här och på "rätt" sida av stan :)

    Andra namn som vi hade som alternativ var Fredrika och Franka. För kille Jeremiah. Men det var egentligen ingen diskussion, för vi enades snabbt och strök dom alternativen.

    Dom allra flesta brukar ju hitta namn rätt snabbt bara barnet är fött, vad jag hört från folk ivf. Hoppas det löser sig för er snart :)

  • sofy76

    Då bor du nära mig. Vi bor i skarpnäck. Älskar namnet Jeremiah men har en väns son som heter det. Dessutom har jag fastnat för Noah sen långt tillbaka så det var redan klart, men det är ju en tjej i magen och det har vi fortfarande inget klart. Just nu står det mellan Michelle och Tiana, jag hade flera förslag men de har fått nobben av mannen.

  • Kath01

    Ja, händer mer i trådarna för alla med bf i september och för dom med första barnet i september, där ploppar unge efter unge ut =)

    Jag har ju bf 30/9 så det är ett tag kvar, har haft enstaka förvärkar, men inga sammandragningar vad jag vet. Sedan några dar känns det lite annorlunda nedtill, kanske håller lilltjejen på att fixera sig? Hoppas på det! Får se hos bm på måndag.

    Hur går det själv?

  • atsw

    14 dagar kvar.. inga känningar alls tror jag. .

    Sammandragningar har jag haft länge men tror de lugnat sig senaste veckan..kanske för att jag slutade jobba då å tar det lite lugnare.

    Tycker också det känns lite annorlunda och mer ont där nere..hoppas att h*n håller på att fixera sig.

    Ja i september trådarna ploppar dom ut till höger och vänster ;)

  • sofy76

    Händer inte mycket här heller. Har bf 25 sep. Var hos doktorn igår pga min karpaltunnelsyndrom och att jag har så ont. Fick remiss till specialmödravården på huddinge för ev igångsättning men det blir nog inte tidigare än bf men kanske slipper gå över iaf.

  • Kath01
    sofy76 skrev 2013-09-05 18:31:51 följande:
    Händer inte mycket här heller. Har bf 25 sep. Var hos doktorn igår pga min karpaltunnelsyndrom och att jag har så ont. Fick remiss till specialmödravården på huddinge för ev igångsättning men det blir nog inte tidigare än bf men kanske slipper gå över iaf.
    Skulle vilja bli igångsatt jag också, men har ju ingen direkt anledning till det förutom att jag vill träffa Ester =)

    Hoppas det går bra för dig! När ska du dit?
  • sofy76
    Kath01 skrev 2013-09-05 22:52:59 följande:
    Skulle vilja bli igångsatt jag också, men har ju ingen direkt anledning till det förutom att jag vill träffa Ester =) Hoppas det går bra för dig! När ska du dit?

    Läkaren skulle skicka iväg remiss, jag vet inte hur lång tid det tar. Jag både vill och inte vill bli igångsatt men såklart är det skönt om jag slipper gå över.
  • MTEE

    Själv har jag gått över 4 dagar. Hade BF i lördags 14:e men här händer ingenting. Om inget hänt på fredag så ska jag ringa och boka igångsättning.

  • sofy76

    Mtee hoppas det sätter igång för dig av sig själv, hoppas det redan startat. Själv har jag 6 dagar kvar till bf och väntar också på att det ska hända något men det enda jag känner är att bebben trycker mycket neråt. Hur mår ni andra?

  • atsw

    Bf idag..å händer ingenting :/

    Funderar på att gråva ner mej under täcket resten av dagen ;)

    Fast skulle behöva städa undan lite å så om det händer nåt snart.

    Har ännu inte gjort plats för bebiskläder nånstans, de ligger fortfarande i tvättpåsen, haha. Å bb väskan e inte helt klar.

  • Kath01

    10 dagar kvar här men molvärk och ffa illamående ökar varje dag nu. Jag tror mig också ha förstått vad sammandragningar är och dom kommer rätt ofta.

    Sofy76, hur har det gått med igångsättning för din del? Vad säger Huddinge?

    Har funderat om det finns nån här som skulle vilja ses någon dag för att fördriva tiden lite? Eller sen när vi har våra små?

  • sofy76

    Läkaren tyckte att jag skulle föda normalt då igångsättning är en förhöjd risk att det blir kejsarsnitt. Jag var ju ändå osäker på om jag ville bli igångsatt, både ville och inte, så jag accepterade vad läkaren sa. Det är så klart jobbigt att ha ont och få dålig sömn men jag är bara hemma och vilar på dagarna. Jag är trött på att aldrig göra något men snart är ju bebben här ändå. :) Jag skulle tycka det var jättekul att träffas.

Svar på tråden Stockholmare med bf i september 2013