• Anonym

    Yrsel av Mirtazepin

    Jag har fått insatt Mirtazepin 15 mg för lite mindre än 3 veckor sedan. Första veckan var jag bara väääääääldigt trött, men sedan släppte det och jag blev konstant yr istället. Är yr till och från under nästan hela dagar och detta är jobbigt då jag har tendens till ångest och blir rädd att något ska hända fast det inte har gjort det hittils.. Hur länge kan den här yrseln sitta i?? Vill gärna fortsätta behandlingen då den är mycket effektiv men orkar ju inte vara yr hela dagarna..

  • Svar på tråden Yrsel av Mirtazepin
  • Anonym

    *puffar*  Skulle vara skönt med lite hopp :)

  • Anonym

    Jag tar den ca 1 timme innan jag går och lägger mig och den funkar ju bra på så vis att jag alltid somnar. Men jag är ändå yr till och från under dagarna. Skit jobbigt och ganska läskigt. Går även på soloft 150mg och den blev jag också yr av i början och vid varje dosökning. Hoppas verkligen att detta ger med sig snart eftersom jag blivit riktigt bra hjälpt av mirtazapinen (mot min ångest)

  • Anonym

    Drabbades av en depression i höstas med ångest och panikångestinslag... Fruktansvärt, och den kom  från ingenstans när allt i livet var bra liksom :/ Sertralinet tog det värsta av depressionen men jag blev inte helt bra och ångesten hängde sig envist kvar. Mirtazapinen gjorde det där extra som gjorde att ångesten försvann och jag börjar återgå till att vara "mig själv". Tydligen är det vanligt att man kombinerar dessa preparat för att få bästa resultat.

  • Anonym

    Skönt att höra att det går över! Då är det bara att stå ut ett tag till :) Hoppas det vänder snart!

  • Anonym

    Jag fick illamående och kände yrsel och var otroligt trött på morgonen när jag vaknade efter att ha ätit mirtazapin på kvällen. Jag tog den alltid kl 22 och somnade ganska snart därefter. Fick vara sjukskriven ett par veckor innan yrsel, illamående och morgontröttheten gick över . Åt mirtazapin i drygt 1 år och gick upp några kilon som dock försvann av sig självt när jag slutade med dem. Fick minska i sakta takt, först äta halva dosen i två månader och sedan sluta helt men dock tät läkarkontakt under tiden.

  • Anonym

    Till trådstartaren! Hur har det gått för dig? Jag har själv börjat med mirtazapin för en vecka sen och har samma symtom som du!! Har det gått över? Hoppas !

  • Anonym

    Puffar och undrar om nån mer haft yrsel vid insättning av mirtazapin??

Svar på tråden Yrsel av Mirtazepin