Inlägg från: vinnarn |Visa alla inlägg
  • vinnarn

    Frun kör som en kratta!

    Troglodyte skrev 2013-01-28 19:34:31 följande:
    Jo, nu jävlar!
    Min hustru och jag har ganska nyligen skaffat en arvtagare, och allt är frid och fröjd. Med ett litet moln på som skymmer solen, nämligen bilkörningen. 
       Det är så att frugan gnäller på min bilkörning, vi köpte ny bil för att husera barnvagnar och storköp med mera. Valet föll på en Volvo V70 R AWD. Nu hävdar hon att jag kör som en galning, och beter mig som en allmän idiot i trafiken. Jag kan villigt erkänna att jag har gasat upp bilen på nån påfart till motorväg och liknande. I övrigt så har jag hållit mig väldigt lugn.
       Vad beträffar min käresta, däremot, så verkar inget hinder för litet eller sort för att köra in i. Refuger, trottoarkanter, våran brevlåda, grannens brevlåda, våran andra bil som parkeras på gatan för att nämna några "hinder". Allt förklaras bort med att volvon är så hiiiiiiiiimla stor, och sen ett litet leende på det.
       Nu till min fråga, vad fan är mest skadligt för personerna i bilen i allmänhet och avkomman i synnerhet, att jag gasar så det "killar lite i magen" för att se till att hålla 110 på när jag kommer ut på motorvägen eller att hon bonkar in i tamejfan allt som finns att köra in i?

    Vänligen
    Troglodyte 

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-01-29 13:53
    Det framgick kanske inte, men det som skulle vara farligt för den nyfödde är alltså själva accelereringen. Medan hennes bonkande i kanter och refuger "är sånt som händer" och således ofarligt.
    Att köra på saker är givetvis mycket värre än att accelerera. Teoretiskt blir det ju en "anti-acceleration" vid stöten som du med din V70 förmodligen aldrig kan matcha genom vanlig acceleration...
  • vinnarn
    100kgpappa skrev 2013-05-23 22:34:06 följande:
    Haha, känner igen mig lite. Min fru är inte så dålig bilförare, men hon har kört in i några stolpar i P-hus pga att inte ha koll på hörnen. Med nya bilen backade på en lyckstople som hon hävdade var omöjlig att se, dessutom lyckades hon inte se sprickan i bakskärmen och den avskavda färgen, utan det var jag som upptäckte det några dagar senare, oj, syntes det så mycket? var kommentaren. 6250:- fick hon pynta i självrisk för det, och sen när hon hämtar bilen lyckas hon köra in i en järnvägsbom på väg ner (500m från verkstan) och repar hela taket.
      Givetvis nämner hon inte detta för mig utan jag upptäcker det veckan efter när jag ser en massa gula streck över hela taket...

    Men jag älskar henne ändån....Skrattande
    Ha ha ha ha!
Svar på tråden Frun kör som en kratta!