• P30

    Ska det vara så jäkla svårt att få sex som tjej?

    Om du inte blockerat din profil hade du säkert fått några bra förslag i din mailbox.

    BC är ju lite FL på steroider. Här finns alla idioter. Det är ofta dem som hörs och syns mest. På BC är det samma sak, fast en faktor 10.

    Både du och jag vet ju att det finns bra folk på BC, eller hur? Både du och jag finns där. Du är väl bra? Väl? :)
    Jag är i alla fall bra.

    Sedan beror det ju väldigt mycket på hur mycket jobb man vill lägga ner på sin profil. Om du skriver en bra och tydlig beskrivning vad du vill ha och fortsätter lite i gästboken. Skriv i ditt första gästboksinlägg att ni som läst hit, som förstått mina krav och som faktiskt är normala, fungerande människor som tror att jag skulle ha ett bra utbyte av er: börja ert mail med att skriva ordet Etta (eller nåt.) Se till att skriva mer än fem meningar. Ha bilder på annat än ditt kön. Lova inte att du vill ses om du inte tänker dyka upp. Kalla dig inte singel om du inte är det.

    På så sätt kan du sortera bort 95%. På de kvarvarande fem procenten är säkert hälften bra och andra hälften inte bra, som i resten av livet.

    Men - du kan ju inte döma alla oss BC-användare baserat på 900 mail och två dejter. Och vilja träffa någon men se till att ingen kan skriva till dig här, då blir det ju bara gnäll av det...

    Vill du titta till min profil på bc heter jag 6instructor  Inga kukbilder, inget naket alls förresten, mest för att det är fler som tycker att det är avtändande med ett stort ådrigt organ i pannloben och dels för att jag inte är riktigt bekväm med att presentera mig så.

    Och BTW är jag i Sth varannan vecka. 


    Om du gör som du alltid har gjort får du det resultat du alltid fått.
Svar på tråden Ska det vara så jäkla svårt att få sex som tjej?