Inlägg från: ArgaKillen |Visa alla inlägg
  • ArgaKillen

    svenska tjejer är tråkiga

    Dorian Ertymexx skrev 2013-02-02 23:15:14 följande:

    Tja, att jag är besviken på att jag inte ser ut som Brad Pitt och har tonvis med pengar är kanske inte en vettig åsikt om jag får säga det själv...
    Du tycker att det låter ovettigt. Kvinnan förväntar sig det av mannen.
  • ArgaKillen
    LindaEfraim skrev 2013-02-02 23:15:59 följande:
    Tydligen så utstrålar väl ts själv inget karismatiskt "jag är på jakt vill du vara min jaktbyte/fångst" och därför dras inga till honom.
    Som sagt... Tråden handlar inte om mig. Det vet ni va?

    Jag ger dig en ledtråd... Tjejer tsss 
  • ArgaKillen
    bradfield skrev 2013-02-02 23:17:58 följande:
    Och lägger den under adoption och härjar om att vi ska hålla oss till ämnet... Jag behöver en prilla. Tur att dosa ligger på¨magen ;)
    Luktar "sniff" "sniff", slut på argumentation och då är det väldigt lätt att börja rikta uppmärksamheten mot andra håll, som inte ens har betydelse.
  • ArgaKillen
    bradfield skrev 2013-02-02 23:25:53 följande:
    Ja, du jag vet inte vad jag ska svara på det. Du ignorerade helt mitt andra inlägg och sen säger du att jag har slut på argumentation...
    Du håller dig inte till ämnet eller tillför någon konstruktiv argumentation. Begär du då att jag ska sänka mig till din nivå?
  • ArgaKillen
    Dorian Ertymexx skrev 2013-02-02 23:29:39 följande:

    Jag vet. Å andra sidan är män inte ett smack bättre på den fronten. Men visst, det kan vara jäkligt knäckande när man på en dating- eller sexsite för umftonde gången läser "du ska vara över 190, ha jättekuk, vara muskulös, och kunna bjuda mig på en massa lyx! Och vilja leva i vildmarken och träna 24/7!!!"
    Tack!! NU startar vi tråden på allvar...
  • ArgaKillen
    Karin 748 skrev 2013-02-02 23:31:05 följande:
    Som flera frågat hur är per definition en "kul tjej"?? 
    Inte läst svar på det än..
    Nu ger du dig ut på djupt vatten. Men jag håller mig till land och definierar "en kul tjej" som följande: En person av det kvinnliga könet  som inte drar sig för att våga närma sig det motsatta könet, även om det verkar främmande för denne"

    Vad mer undrar du? 
  • ArgaKillen

    Sluta försöka motbevisa mig, för det kommer ni aldrig göra. och i stället fokucera på själva huvudfrågan: Varför tar kvinnor så sällan initiativet? Om ni nu förstår vad jag säger?

  • ArgaKillen
    bradfield skrev 2013-02-02 23:50:56 följande:
    Jaså DET är huvudfrågan! Kanske kan det bero på att vi är uppfostrande så att det är männen som ska ta initiativ, bjuda ut på dejt, uppvakta. Rätt trist, men jag tror det kan ha med saken att göra. Hollywood-skadade liksom?
    Nu börjar vi komma någonstans :) Men i dagens samhälle, då alla ska vara jämlika, rimmar det jäkligt illa med hur det ser ut idag. Det har blivit så skevt fördelat tycker jag. Männen framstår alltför ofta som "sexuella galningar"  och kvinnorna ska vara "försiktiga". Klart man ska vara försiktig men någonstans har det gått till överdrift.
  • ArgaKillen
    LindaEfraim skrev 2013-02-02 23:52:43 följande:
    ArgaKillen

    Svenska tjejer är väl nöjda med vad de har hemma så när de går ut behöver de inte ragga och definitivt inte på de som de ser har en ring på fingret.
    Har du även läst boken "det sovande folket"?
  • ArgaKillen
    Svenskflicka skrev 2013-02-03 00:00:42 följande:
    Jag har då aldrig sett att ni killar är bättre på att ta initiativ.
    Men du. En huvudregel du ska följa i en diskussion, är att:

    1. Hålla dig till  huvudfrågan
    2. Inte ge en motfråga som svar
    3. Var kritisk och se saker från olika perspektiv 
Svar på tråden svenska tjejer är tråkiga