• Nr3påG

    Mammor i Växjö med BF sommar/höst 2013

    Tänkte att vi kunde ha en egen tråd!

  • Svar på tråden Mammor i Växjö med BF sommar/höst 2013
  • Camrad

    Åh mina humörsvängningar är vidriga denna graviditeten!!:((( Jag kan bli så otroligt arg och inget hjälper förrän jag blir så arg att jag bryter ihop och gråter tröstlöst länge, länge.
    Usch stackars min familj:((

  • Mansing
    Camrad skrev 2013-04-24 21:53:11 följande:
    Åh mina humörsvängningar är vidriga denna graviditeten!!:((( Jag kan bli så otroligt arg och inget hjälper förrän jag blir så arg att jag bryter ihop och gråter tröstlöst länge, länge.
    Usch stackars min familj:((
    Den här graviditeten har mina humörsvängningar varit underhållande för min omgivning. Ett par veckor hade jag superkort stubin, och sedan från vecka 14 ungefär så kan jag inte bli arg för något oavsett provokation. Lugn som en filbunke både på jobbet och hemma med 4-åringen. Min make hoppas att DEN HÄR LUGNA perioden håller i sig resten av graviditeten eftersom jag dessutom är städgalen, lagar mat varje dag och har slutat somna på soffan klockan 19 varje kväll ))
  • zera5

    Den värsta tröttheten är borta. Humörsvängningarna är nog inte så farliga utan mest att jag typ saknar tålamod och att jag lätt gråter/ blir tårögd för lyckliga saker eller tragiska saker. Som i gårdagens tidning med dödsannons för en pappa förr -75 där annonsen från barnen står "vi ses i nangijala". Blir också lätt besviken när det inte blir som jag tänkt mig t.ex tiden för ultraljud eller idag när maken säger att vi nog måste ha en stolpe i den öppningen vi planerat att göra för att bygga till, men jag vill ju inte ha en stolpe! Ja det är kanske en del ändå när man skriver det då här :-S

  • zera5

    För er som bor i närheten av ingelstad så finns det eventuellt babyboxar på Apoteket kronan där. Jag har fått en undanlagd till mig iaf! Apoteket kronan ska komma med nya boxar men de visste inte riktigt när

  • NärkommerBuset

    Oj vad ni skriver! Hinner inte med.

    Jag har också Birgitta Asplund och haft till alla graviditeter och gillar henne skarpt. Är också imponerad av hennes minne och att hon ringer upp för att se hur man mår. Har också haft missfall där jag tappade väldigt mkt blod och hon ringde extra för att kolla av och ge råd kring det, fast att jag hade kontakt med lasarettet då.

  • NärkommerBuset

    Men ja, man får inte gnälla för mkt kring förlossningen. Hon har jobbat där om jag minns rätt och har väl sett en del. Inte lönt att komma med att man tyckte det vad utdraget och tungt :)

  • Camrad

    Ja vad det kan vara olika. Mig har hon bara ringt för att ifrågasätta och skälla på:((
    Jag har en historik av mycket svåra graviditeter och det har hon bara förringat..
    Har iallafall pratat med henne nu och berättat att jag har tappat förtroendet för henne och varför.
    Har fått en annan bm och hoppas på att det ska bli bättre..

  • Kajjoh

    Äntligen ledig fredag!! Min sista går upp och jobbar 90 % fr.o.m. Nästa v. Tur det kommer lite röda dagar här framöver ;).

    Camrad- hoppas det ordna sig nu!!

    Jag är lite nyfikna på hur gamla alla är? Fyller själv 31.. (Andra barnet ju) :)

  • zera5

    Camrad får återkomma med innehåll ska försöka hämta den idag men finns på kronans apotek dock slut i Växjö.
    Närkommerbuset, låter jobbigt hoppas att du fick bra stöd och stöttning!
    Tycker visst att man får "klaga" över förlossningen och det tycker jag att Birgitta köper. Men visst man måste väl ha konkreta saker att ta kring varför och hur det påverkade en osv. Jag t.ex tig vid inskrivningen upp min snabba förlossning med 2:an och min rädsla inför nästa med att inte hinna in och vara på plats för att få den hjälp jag vill. Att jag kände mig tom efteråt och nu är rädd för att det ska bli värre med depression eller liknande. Först tyckte Birgitta att jag skulle gå till Aurora men jag sa att de kan inte hjälpa mig, spelar ingen roll hur mycket man pratar med dem de kan fortfarande inte få förlossningen att gå långsammare. Så hon pratade med överläkaren och jag har i princip blivit lovad en igångsättning så jag kan känna mig lugn med att jag iaf är på sjukhuset.

Svar på tråden Mammor i Växjö med BF sommar/höst 2013