• Nr3påG

    Mammor i Växjö med BF sommar/höst 2013

    Tänkte att vi kunde ha en egen tråd!

  • Svar på tråden Mammor i Växjö med BF sommar/höst 2013
  • zera5

    Camrad, skönt att det löste sig. Vem har du fått nu? Har hört att Janet ska vara mysig.

    Kajjoh, är det för att få upp sgi:n som du går upp? Kommer gå bra. Själv jobbar jag heltid har "7-4" jobb och tycker det fungerar toppen.

    Jag fyller 29 i år och 3:e barnet. Blev 25 året jag fick 1:an. Tycker inte att det hade varit konstigt om du blir 31 och det är första barnet

  • Kajjoh

    Nej, det är inte pga av ersättningen. Har varit FL med ersättning nu så det påverkar ju inte SGIn. Jag har jobbat 80%. Men vi har sommartid på jobbet fr.o.m. 1maj vilket motsvara 90%. (8-4). Så jag tar hellre full lön nu bara ;). Jobbar på kontor så det är lungt att jobba heltid fram till BF. Gjorde det förra gången oxå. Bara det att det varit lyxigt att vara hemma fredagar! :)

    Haha nej 31 år ingen ålder och jag har inte velat ha barn tidigare än såhär iaf. Det var bara som info om ngn glömt. :)

  • Mansing
    Kajjoh skrev 2013-04-26 07:10:53 följande:
    Äntligen ledig fredag!! Min sista går upp och jobbar 90 % fr.o.m. Nästa v. Tur det kommer lite röda dagar här framöver ;).

    Camrad- hoppas det ordna sig nu!!

    Jag är lite nyfikna på hur gamla alla är? Fyller själv 31.. (Andra barnet ju) :)
    Snart 35 år. 2:a barnet
  • Camrad

    Jag valde Janet för hon lät så gullig på telefon och en kompis till mig sa att hon går hos henne och att hon är jättegullig.
    Jag är nog äldst här i gruppen. 37 är jag och väntar 3:e barnet. Var 29 när jag fick första och 31 när jag fick andra.. Blev en liten sladdis för oss :))

  • Kajjoh

    Precis som jag camrad! Få se om jag få en sladdis vid 37 oxå! :).
    Haft en massa ischias besvär i helgen. Suck, då va det dags med det. Annars har jag känt små buffa/sprattel flera ggr nu! Ligger varje kväll och känner på magen. Vid sammandragning sträcker sig lm ovanför naveln nu! :)

  • zera5

    Usch jobbigt med ischias, men mysigt med sprattel!! Gissar att jag har moderkakan fram även denna gången för jag känner bara rörelser vid sidorna och inte varje dag. Men det är mysigt när den ger sig tillkänna.
    Föreslog för maken i helgen att jag inte tycker att det är mer än rätt att han också ska hålla sig nykter under graviditeten han höll inte med :-P känns ju delvis lite tråkigt med stundande Valborg, bröllop och midsommar men vad gör man inte för att öka chanserna för ett friskt barn.

  • Kajjoh

    Haha alkohol har vi inte haft några diskussioner om. Han dricker när han önskar. Men då vi båda snusar gjorde vi så förra grav att vi båda slutade. Sporrande för båda. Men inte denna gången. ;) nu få jag allt dra i det själv och vara den självklara taxichaffisen om helgerna! :)

  • zera5

    Hur mycket har ni gått upp? Flera på mitt jobb säger till mig när jag flåsar för att gå de 5 våningarna till matsalen att "det är ju inte så kontigt du har ju flera kilo extra att bära på....??? VA??? Visst har jag en lite kula på magen men har gått upp 0,5-1 kg såååå stor anser jag mig inte vara. Har tänkt hålla  mig så nätt det är möjligt!

     

  • zera5

    Glömde skriva vad jag fick i babyboxen från Apoteket Kronan.
    Ett litet paket blöjor från pampers
    Ett paket tvättservetter från kronan 
    En nessecär med amningsinlägg, tvättservetter och lite provflaskor från Natusan
    Några provflaskor från annat företag.
    Prov på bindor från kronan

    Ändå värt mödan tycker jag!

     

Svar på tråden Mammor i Växjö med BF sommar/höst 2013