• Tuvalina

    Det blir inte alltid som man har tänkt sig...

    Hänger också på här. Vi är också sekundärt barnlösa. Vi fick en son som dog i magen i vecka 39. Det var två år sedan och sen dess har vi försökt som bara den att bli gravida. Jag har också åldern emot mig men alla läkare sa att eftersom jag så nyligen varit gravid så skulle det ju gå, eller hur? Vår son dog på grund av att moderkakan fick en blodpropp. Det var inget fel på honom alls.

    Nu står vi precis i begrepp att göra äggdonation i Finland. I maj ska vi dit men jag kan inte riktigt förlika mig ändå med att vi gjort tre IVF utan att lyckas. Tre fina embryon. Vi har inte testat att stimulera med sprutor och göra hemmaförsök, det kanske egentligen hade varit bättre än IVF. Jag märker nämligen att efter förlossningen så har jag fått spottings, vilket tyder på svag ägglossning.

    Min önskan vore att ha en gyn jag kunde gå till, får göra en sprutbehandling och försöka själva. Fertilitetsmottagningen tar emot oss med nöd och näppe. De gör gärna UL inför ÄD men inte när jag fick pergotime utskrivet... det är som att jag blir lämnad till mitt öde lite... på grund av min ålder. Jag känner nu att jag borde krävt mer av dem. 


Svar på tråden Det blir inte alltid som man har tänkt sig...