Inlägg från: Anonym (Deppig) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Deppig)

    Flickvännen har ingen lust..

    Min flickvän har tappat lusten. Och jag börjar fundera på om det är mig det är fel på. Är jag motbjudande på något vis eller tänder hon inte på mig längre? Vi har väl aldrig haft ett direkt aktivt sexliv. Inte så aktivt som jag skulle vilja. Men innan har vi i alla fall haft sex några eller någon gång i månaden. Nu blir det inget alls. Hon försäkrar mig om att det inte är mig det är fel på, att det är hon som har tappat lusten och att det inte beror på mig. Men ändå känns det som att det är mig det är fel på. De gånger vi har haft sex så har det varit riktigt bra. Vi båda ger och tar i vårat sexliv men nu vill hon inte ens ta på mig. Vi kan ligga och mysa och när jag försöker få henne kåt så säger hon att hon är lite kåt men hon har ingen större lust att följfölja ett samlag. Finns det någon som känner igen sig och vad har ni för tankar och känslor i så fall? Jag vill inte lämna min flickvän men just nu känns det som att vi är mer kompisar än har ett parförhållande.

  • Svar på tråden Flickvännen har ingen lust..
  • Anonym (Deppig)

    Vi har mycket närhet i vårt förhållande. Mycket kramar, kyssar, pussar. Vi kan ha det där myset utan att det behöver leda någon vart. Vi kam prata om allt men ändå så fungerar inte sexlivet. Jag har berättat för henne att jag behöver ha sex någon gång ibland för att jag ska känna mig bekräftad och åtrådd från hennes sida. Detta säger hon att hon förstår men att hon inte kan hitta lusten och orken. Jag vet inte vad jag ska göra längre. Jag vill inte pressa henne. Ska det vara så här? Samlivet borde ju bli bättre ju längre man har levt ihop, ju mer man känner varandra, ju mer man är öppen och ärlig mot varandra. Eller tänker jag helt fel? Det kanske är jag som inte är tillräckligt bra?

  • Anonym (Deppig)

    Wildrat: det är jag som sköter hushållet. Delvis för att jag vill att hon ska ha ork till annat samt att jag är lite pedant när det gäller städning. Till dig som skrev att en riktig kvinna gnäller inte. Så där uttrycker sig en riktig mansgris.

  • Anonym (Deppig)

    Nej. Hon äter inga p-piller. Hon har spiral men jag vet inte vilken sort.

Svar på tråden Flickvännen har ingen lust..