Inlägg från: Anonym (Pepp) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Pepp)

    Jag skäms över att köpa billiga produkter och fejkar i mitt hem

    Tråkigt att du känner som du gör. Kan förstår det till viss del då jag också tycker att de märkena ofta håller en lägre kvalitet. Men ibland måste man "dra i handbromsen" när det gäller ekonomin. Bättre det än att fortsätta i samma stil och hamna i en skuldfälla.

    Jag som är glad för vegetarisk mat fick igenom att vi skulle ha vegetarisk vecka här för ett tag sen och både jag och min sambo blev chockade över hur billigt det blir om man inte köper kött! Testa ett tag och märk skillnaden själv. Då kan man ju köpa det vanliga man brukar köpa när det gäller sånt där det känns skillnad och istället välja en billigare vara istället för ett billigare märke.

    Jag tänker också att man kan på vardagarna dricka kranvatten istället för bubbel (bra för miljön) och juice endast till frukost osv. Och försöka äta ur skafferi och frys istället för att handla nytt till varje mål.

    Sen tänker jag att det har lite med självkänsla att göra, att skämmas för en sådan sak och vara rädd för att bli påkommen... Så peppa dig själv lite på den fronten också! Lycka till!

Svar på tråden Jag skäms över att köpa billiga produkter och fejkar i mitt hem