Inlägg från: Saftmedbulle |Visa alla inlägg
  • Saftmedbulle

    Fortsättningstråd för oss med sept/okt 2012 bebisar

    Sladdis12 skrev 2013-05-06 10:41:12 följande:
    Perfekt Glimra! Gör första inlägget o skriver in mitt förslag på nästa fika 29/5 så det finns med även här!

    Vi ska faktiskt iväg på picknick idag med två kompisar, blir premiär för Alva! Solhatt på
    Vi hade oxå picknick idag...urmysigt. M verkar tycka det är toppen att ha båda föräldrarna hemma (tycker jag med ;)
  • Saftmedbulle

    Sladdis: Blää...trodde ni var färdiga med det där :( pepp!

    Glimra: Äter Tigo som han ska nu?

    Heds: Vi funderar på att dyka upp på rytmiken imorgon...kommer ni?

    M äter bra och har blivit en riktig "tjockis". Vår lilla trip till Göteborg och Tyskland gick över förväntan. M talar flytande tyska nu ;)
    Fick rådet av BM att undvika andra barn där (mässlingen härjar tydligen där), men det var inte så svårt. Lite trist väder (hade ju hoppats på vårväder), men annars har vi sett en hel massa och visat upp lillskrutten för vänner och bekanta.

    Ska bli kul att träffas den 29:e...M fick en läkartid då, men den har jag bokat om ;)

  • Saftmedbulle
    Glimra2 skrev 2013-05-19 17:15:19 följande:
    Saftis, japp nu slevar han i sig som förr igen, Har börjat ge små smörgåsbitar med mjukost, han verkligen gillar det, han äter en hel skiva ibland till gröten!!
    Skönt att er resa gick bra med M :)

    Här har storebror fått vattkoppor så det blir ingen rytmik för oss, och sen lagom till vår träff den 29 så har nog Tigo fått det eller också kommer han ev vara smittsam eftersom det smittar 2-3 dagar innan det bryter ut :( jätte trist, var ju så länge sen vi sågs nu.
    Usch och blä för vattkoppor... men...som Sladdis skrev...kanske skönt att ha det avklarat ändå. Krya på er!
  • Saftmedbulle

    Hmm...jag fick ett grattis - that´s it...får väl kanske skylla mig själv eftersom jag sagt att vi inte firar mors dag i min familj (fast... kunde ändå inte låta bli att överraska honom lite när det var fars dag i november) :(
    Blir det fika samma plats och tid som vanligt på onsdag eller har vi andra planer?

  • Saftmedbulle
    Sladdis12 skrev 2013-05-29 07:50:36 följande:
    Här vräker redan regnet ner redan så kanske får bli gallerian iaf, eller? Men vi kan väl sitta på fiket bredvid där de hade fler barnstolar? Är kanske fler som äter lunch där mitt på dgn så då kanske vi börjar i gallerian o sen kanske en promenad blir lagom när de börjar ledsna på att fika?

    Ska vi säga 10.30 fast på fiket bredvid?
    It,s a date!
  • Saftmedbulle

    Inga bebisplaner för oss här... Min mans bästa kompis fick en dotter i morse...jättekul...en liten ny kompis till M...

  • Saftmedbulle
    Sandyjoe skrev 2013-06-06 22:05:04 följande:
    Jennny: skönt att han mår bättre och att ni fick bra hjälp! Sladdis: hörselkåpor kan vara toppen att ha med om man vill vara ute och det är stimmigt och bebis inte kommer till ro. En tunn filt att komplettera solskydd med. LittleMy: lycka till med bakandet! Vi har 18 mån mellan de två äldsta och det var mycket löpande band med blöjbyte etc men man vande sig snabbt. Och de har väldigt mycket glädje av varandra! För vår del får det nog också räcka, tre är lagom :) Här har vi klarat första natten utan amning och med det sannolikt slutat amma helt eftersom han enbart åt nattetid. Vemodigt men också skönt!
    Ja,eller hur? Jag är jätteglad för tiden jag ammat M, men tycker det är skönt att få tillbaka min kropp. Så...nu är det dags för min operation som inte kunnat gå av stapeln eftersom jag ammade. Lite nervöst och det värsta är att jag inte får bära eller lyfta M i två månader...så...nu får maken vara pappaledig på heltid så att säga.

    Vi har fått lite problem med nattningen, men det kanske var lite väntat. Skrik och protester. Nattningen har nästan gått på räls tidigare och då blir man ju lite bortskämd som förälder.

    Kul att läsa om bebisar som pratar...M pratar inte än och några tänder i överkäken har hon inte heller (bara två där nere), men...det är väl så för prematura barn kanske...

    En riktigt trevlig semesterresa, Heds och Sladdis! Hoppas ni får det skönt och kan passa på att koppla av lite - det är ni värda!
  • Saftmedbulle
    Sandyjoe skrev 2013-06-08 19:42:00 följande:
    Lycka till med operationen Saftis!

    Och trevlig resa Heds och Sladdis!
    Tack! :)
Svar på tråden Fortsättningstråd för oss med sept/okt 2012 bebisar