Inlägg från: Qliana |Visa alla inlägg
  • Qliana

    Fortsättningstråd för oss med sept/okt 2012 bebisar

    Kul med ny tråd.

    Milo kryper och ställer sig upp. Inte en tand i sikte. Han pendlar mellan att vara supergo till ganska gnällig. Äter lite för tätt och då för lite så det har jag börjat jobba på nu.

  • Qliana

    Jennny: läskigt med astma. Kan det växa bort eller är det livslångt?

    Sladdis och Glimra. Avis på att ni orkar avvänja. Jag vill, men orkar inte. Känns som Milo äter var tredje timma dygnet runt...

  • Qliana

    Jennny: missade en sida. Skönt att det "bara" är förkylningsastma.

    Vi fick barn med 15 mån mellanrum. 10 min kaos varje timma. Alltså 50 min som var bra! Det är jobbigt men jag skulle lätt kunna göra om det trots att det faktiskt inte alls var planerat.

  • Qliana

    LittleMy: grattis till graviditeten! Hur långt blir det mellan barnen?

    Saftis: Hade du en stor glipa?
    Min mage pekar rakt ut och jag har fått genuina gratulationer till graviditeten... Misstänker att något gått sönder.

    Milo tog sina första steg idag 9.5 mån gammal.

  • Qliana

    LittleMy: jo det stämmer. Det kommer gå fint för er.

    Apropå att gå har alla varit tidiga (3 barn totalt inkl Milo) och jag kan säga att man ska njuta av varje sekund de sitter still, inte kryper. Inga barn borde lära sig gå innan 1 års dagen. Det är farligt att lära sig för tidigt då de har noll koll. Idag klättrade Milo dessutom upp i en fåtölj!! Herregud! Jag hinner absolut inte med någonting.

  • Qliana

    LittleMy: jag förstår att du är ledsen. Verkligen tråkigt för er. Själv hade jag tre missfall innan jag fick mitt första barn och ett innan Milo. 3 av dem var tidiga missfall och ett hade hunnit till vecka 10. Oavsett längd så sörjde jag att det inte gick... Stor kram till dig.

    Jag kommer till Sladdis på onsdag och får prata ikapp då, har inte hunnit med att läsa tråden i sommar.

    Milo går fantastiskt bra nu. Tar sig över trösklar utan att trilla och "springer" fram i sina steg när han vill hinna med sina syskon. Han sover 2 gånger 30 min +1 timma om jag har tur, sedan sover han 12 timmar på natten och äter 3 gånger under den tiden. Han säger Mamma, Pappa, Natta, Napp, Tack, Baowa (betyder pappa), och nej. Allt när han själv behagar.

  • Qliana

    Men stackars liten!! Fy vad hemskt det är när de blir sjuka och ännu värre när man blir inlagd. Hoppas du får avlastning och att hon repar sig snabbt.

  • Qliana

    Jag är så dålig på att uppdatera mig i tråden. Hoppas kunna möta upp en av träffarna som ev blir framöver.

Svar på tråden Fortsättningstråd för oss med sept/okt 2012 bebisar