Inlägg från: Jennny |Visa alla inlägg
  • Jennny

    Fortsättningstråd för oss med sept/okt 2012 bebisar

    Jag skriver oxå in den 29/5och hoppas kunna

  • Jennny

    Härligt att värmen kommit!!
    Meeen...hur klär man bäst de små liven och hur ska man bona i vagnen? Ibland e man ute och dagen växlar mellan gassande sol och svalare väder och de är uppe i solen eller ligger gömda i vagnen. Tycker det är supersvårt! Hur tänker ni?

  • Jennny

    Va skönt att Tigo äter lite bättre! Hoppas det vände nu! Klart man blir orolig när de inte får i sig. Theo har varit sjuk mkt men alltid ätit. Dock har det i flera fall lett till att han ätit normalt och inte sagt ifrån och sedan spytt :(
    Han är nu inne på sin 7e förkylning och varje har hållt i sig i 2-3 veckor. Han fick bricanyl nu och läkaren pratade om astma. Typ att han är känslig och det sätter sig snabbt på honom. För även om det varit den årstiden så har han väl varit lite väl mkt sjuk??

    Ang kläder så skulle jag föredra långärmad body men theo blir supervarm och alldeles klibbig. Hans pappa har gått i shorts sen mars så det säger kanske en del om generna där ;) Men det är ju knepigt med kortärmad om man inte hittar skugga. Tycker det finns mkt bättre tunna kläder för flickor än för pojkar.

    Ang 29e så spelar tid på dan ingen roll för mig.

  • Jennny

    Jag skulle supergärna komma med. Meeen Theo blev förkyld igen! Så nu har han varit sjuk typ 5 dar och är piggare men hostar å har rinnig näsa fortf så de e kanske inte så kul om han smittar. Vet man att man kan va ute känns det kanske mer ok men de ser ju lite ostadigt ut

  • Jennny

    Ha det så trevligt! Theo blev sämre och igår kväll fick han som astma, andades tungt och ansträngt och det pep och lät läskigt. Vi fick åka in och andas i en mask och han fick kortision. Kändes som vi åkte hem med en annan kille, plötsligt glad och livlig från att ha varit så matt.

    Hoppas kunna följa med nästa gång!

  • Jennny

    Tack allihop! Idag har han varit piggare och feberfri, hade 38,5 i tre dar. Han har inte visat tecken på astma tidigare, bara varit förkyld väldigt mkt och länge varje gång. De sa inte så mkt mer utan åtgärdade bara det. På tisdag har vi en tid för läkarbesök för att ta en koll på honom ordentligt.

    Trist att så många av er andra oxå e förkylda, ska inte de va på väg bort nu?

    Sladdis, heja dig! Det kan ju bli kämpigt men de brukar väl haja rätt fort vad som gäller. Förstår att du känner att du vill göra en förändring! Man måste ju få lite sömn. Lycka till!
    Glimra skönt att ni verkar haft ett bra avslut!

  • Jennny

    Nu har vi fått träffa en jättebraläkare i samband med 8 månkontrollen. Hon konstaterade förkylningsastma och troligen har han pga trånga luftvägar å utebliven behandling inte lyckats bli av med förkylningen första gången utan den har bara lagt sig ett tag å blossat upp på nytt hela tiden. Så nu ska vi lära oss använda andningsmask och mediciner och hoppas mota bort förkylningen för denna gång. Men det är svårt! Han vill mest smaka på masken

    Här har vi pratat om hur vi vill göra med syskon men inte kommit fram till nåt, stort utbyte av varandra om de är tätt men de måste ju va ett jättejobb! Just nu är jag nog så uppe i Theo och njuter av honom, känns fortf som han e så ny. Men va roligt littlemy!! Lycka till nu! Och heds; har du börjat få nån hjälp med bearbetelsen?

  • Jennny

    Ja jätteskönt, hon va toppen! Jag ringde igår för jag hade problem och hon sa "kom förbi om en timme så tittar vi på det tillsammans....han lät då sämre och fick inhalera där igen och imorn ska vi dit igen. Ja de e ju som sagt förkylningsastma och vad jag förstår växer det oftast bort efter 3-4 år. Nu har ju jag också haft astma och det är väl från mig han fått det...hoppas det inte blir nåt mer än förkylningsastma.

    Theos framtänder kommer också nu och de ser ju verkligen ut att göra ont. Han har ätit isbit efter isbit ikväll i det här provsmakarnätet. Lite kul att han redan har vampyrtänderna å dessa kommer efter.

    Qliana, det låter tufft att amma så ofta fortf. Starkt.

    Heds, jag har påbörjat ett brev till bb Sthlm ang min uteblivna förlossning...men jag skjuter oxå bara upp det :(

    Littlemy; typ exakt samma här! Mamama kan han ljuda men gör det bara på måfå medan pappa säger han i rätt sammanhang när hans pappa kommer eller går.

  • Jennny

    Saftis, jag tror det bara är att barn är olika. Ang tänder så träffade vi en tandsköterska på BVC i veckan och de va väldigt olika hur många alla barn hade. Theo har 7, en tjej som va 9 mån...en månad äldre.. hade inga.

    Nattningen här har oxå blivit mycket stökigare. Mer protester och tar såå lång tid! Här har det också gått väldigt smidigt tidigare.

    Hur mkt känner ni att era barn förstår? E dom så att de pekar och vill ha saker å vill själva? Theo är så lugn av sig så jag tycker de är svårt att se vad han vill eller hur mkt han förstår.

    Lycka till me operationen Saftis!!

    Va kul å åka utomlands!! Hoppas allt går bra och att ni får det skönt!

  • Jennny

    Va skönt att det gick bra Saftis!! Hoppas på bra läkning nu!

    Glimra, ja lite så va...hade varit skönt å klara av det. Synd..och skönt. Men skönt att det är över för storebror.

    Jag som funderade på hur mkt Theo förstår. Nu kan man säga Ska du klappa händerna? eller Ska du vinka? Och han gör rätt sak utan att jag visar nåt så han förstår mer än jag trodde ;)

Svar på tråden Fortsättningstråd för oss med sept/okt 2012 bebisar