Inlägg från: Saftmedbulle |Visa alla inlägg
  • Saftmedbulle

    Fortsättningstråd för oss med sept/okt 2012 bebisar

    Jennny skrev 2013-07-24 21:35:27 följande:
    Kul att se! Envis kille! Theo har inte så där mycket målmedvetenhet i sig.

    Jag frågade BVC om gnisslet skulle tas på allvar eller om de bara testar. Själv har jag gnisslat ner mina tänder en bit å får massa huvudvärk så ja blev lite nojig. Hon sa att de e vanligt att de testar å ganska snabbt avtog det värsta å e redan mer sällsynt.

    Vår koll blir när han nästan e 11 mån, hon sa att den ska göras mellan 10-12 mån å inte va lika viktig att ske en viss tid som de tidigare. När han blir 10 har hon semester så förblev senare. Det blir sista BVC-besöket för mig innan pappa tar vid. När börjar ni jobba? När tänker ni att de ska börja på förskola?
    Börjar jobba den 14e augusti och maken är föräldraledig i höst...sen tänkte jag faktiskt vara föräldraledig i vår igen (håller på att ta sats och berätta det för min chef...kommer väl inte direkt att bli jättepopulärt). Så...det innebär förskola för M i augusti 2014, får vi det till...
  • Saftmedbulle
    Jennny skrev 2013-07-24 21:48:44 följande:
    Och Theo vägde nästan 10 kg när han va ett halvår, nu tror jag vi närmar oss 12, strl 86 är han inne på. Vilken strl använder era?
    86 betyder ju pojkavdelningen, var tog min bebis vägen!? (Vissa butiker har ju 86 på båda)
    Dax att handla på herrarnas, kanske ;)

    Hi,hi...vår lilla skrutt är ju liten för sin ålder...68 cm, men hon kan fortfarande ha en hel del av 62:orna. Hon kommer alltid att vara mindre än de i sin åldersgrupp, men det var jag ju själv och ja...man överlever det med, även om det är ganska trist när man är i tioårs-åldern (och ser ut som åtta, typ).
  • Saftmedbulle
    LittleMY skrev 2013-08-06 22:03:13 följande:
    Hej fina ni, tänkte bara berätta att jag fick MA i torsdags, skrapning dagen efter. Blev inget syskon till Isabella den här vändan. Är mitt första missfall (& gud hoppas mitt enda också ...), förstog det skulle vara vansinnigt jobbigt med hade ändå inte anat dem så otroligt starka känslorna man får. Jag har berättat för så många att jag var med barn, var ju nästan på säkra sdan när detta hände och hade även haft ul med fina hjärtslag. Men det ville sig ändå inte. Kram på er.
    Förstår verkligen att du är ledsen...  (blir oxå ledsen för er skull). Vi hade tre missfall innan vi fick M och det är verkligen inget man önskar någon. Ni får ta hand om varandra och jag skickar en extra stor styrkekram!
  • Saftmedbulle

    Föreslår pick-nick på eftermiddagen söndag 25/8, vad sägs? Plats kan vi ju bestämma senare :)
    Ni som inte börjar jobba än kan ju träffas en vardag ;)
    Möjligtvis att jag skulle kunna  hänga på...kommer att jobba 80%  och vara ledig en vardag i veckan - oklart ännu vilken.

  • Saftmedbulle
    Sladdis12 skrev 2013-08-13 10:46:40 följande:
    Ngn som sett om det är någon barnfotografering på G någonstans? Tänker på sån som åker runt till varuhus, gallerior, ÖF. Har försökt googla men hittar inget....
    Kolla med ÖF. De brukar ha lite nu och då... Vi fotade M där i november, då vi dök upp på ÖF utan att veta om att det var fotografering då. Vi fick erbjudande om att hoppa in på en tid som avbokats i sista minuten - en mycket uppskattad julklapp för diverse släktingar.

    Heds: Kul att ni kan den 25:e! Då är vi ju två, än så länge. Hoppas det gick bra att börja jobba (blev det nytt jobb för dig nu?) - själv börjar jag imorgon...har lite blandade känslor inför det, men det är väl normalt, antar jag.
  • Saftmedbulle
    Heds skrev 2013-08-14 16:26:06 följande:
    Jag kan 1/9 också om det passar bättre för fler.
    Då kan inte jag :(

    Har jobbat tre dagar nu och är helt SLUT...

    Heds: Grattis till nya jobbet!
  • Saftmedbulle
    Sladdis12 skrev 2013-08-16 14:51:43 följande:
    Nu på Onsdag, 21/8 så kommer Quliana o Milo hem till mig i Tullinge på lite fika kl 13! Vore jättekul om det är fler som vill komma??
    Tack för inbjudan, men jobbar tyvärr. Fredagar kommer jag dock att vara ledig den här terminen.
  • Saftmedbulle
    LittleMY skrev 2013-08-19 12:06:28 följande:
    Sladdis: Jag skulle jättegärna komma - skulel behöva komma ut lite mer, men är tvärr jättehostig & snuvig så vi får stanna hemma. Kommer dock gärna nån annan gång, har en av mina bästa vänner i Tullinge, så kan jag även passa på att träffa henne sen.

    På tal om det här med att vara sjuk, min Isabella har ännu inte varit förkyld/sjuk en enda gång - helt otroligt. Jag sälv har däremot varit förkyld 3 ggr i år.

    Qliana: Kul att Milo går, duktigt. Oj hade du också så många missfall. Fy så jobbigt. Till nästa graviditete kommer jag inte våga hoppas igen förrän när man kommet över v.12 och gjort KUB. Blir svårt.

    Isabella var också på sin 10 månaderskontroll, och 75 cm lång, 9,6 kg. Tydligen har huvudet inte följt kurvan exakt, lite mindre, men det är så marginellt så det syns ju inte alls.

    Hur känns det för er som börjar jobba nu? Måste kännas väldigt konstigt? Är det även skönt kanske? Blandade känslor?
    Förra veckan var lite jobbig, men nu har jag vant mig. Saknar min lilla tös, dock :(
Svar på tråden Fortsättningstråd för oss med sept/okt 2012 bebisar