• JohanSE76

    Varför saknar de flesta tjejer egna intressen?

    Anonym (:)) skrev 2021-02-24 02:53:04 följande:

    Haha, men varför drar ni upp och svarar i en så pass gammal tråd?


    Kanske för att frågan är tidlös. Men den som känner sig tvungen att ställa en sån fråga vet inget om kvinnligt och manligt.
  • JohanSE76
    Anonym (Det är ju jag :)) skrev 2021-02-25 23:48:26 följande:

    Jag vill helst av allt hitta en man som accepterar att jag är tråkig och inte har mer än sex och kärlek att erbjuda i en relation. Någon som älskar mig, pratar med mig, håller om mig, vill göra saker ihop med mig. Som jag känner mig trygg med. Som frågar mig om vad jag tycker om olika saker men inte dömer mig för hårt för att jag har ett fantasilöst tråkigt och dumt svar. Någon som är ok med att jag inte förstår eller kan så särskilt mycket om något men gärna vill lära mig. Någon som är ok med att jag misslyckas varje gång jag försöker vara rolig. Någon som är ok med att jag inte kan återge en händelse eller erfarenhet på ett intressant, underhållande eller engagerande sätt. Någon som kan älska ett tomt skal av en människa.  


    De brister du nämner ovan har ingen betydelse om du kan göra ett hem av ett hus och en måltid av råvaror. Om du kan ge barn en kärleksfull uppfostran och förmedla sunda värderingar till dem. Hittar du en riktig man som älskar dig, och du är beredd att följa honom, kan han lätt kompensera för resten.
Svar på tråden Varför saknar de flesta tjejer egna intressen?