• Snölyktan

    Tävla och vinn! Vem eller vad är din livboj i livet?

    Thotis90 skrev 2013-06-03 17:07:58 följande:
    En av mina många livbojar här i livet är min första tatuering. Jag har varit med om oändligt många saker i mina dagar (blev mobbad under hela uppväxten, blev misshandlad av min f.d. fästman i slutet av tonåren, genomgick en två år lång polisutredning och en två dagar lång rättegång, gjorde en sen abort som jag inte ville göra som 18-åring, tog studentexamen 3 år senare än beräknat, gick in i väggen sista året på gymnasiet, jag är ofrivilligt barnlös m.m. m.m.) och den påminner mig dagligen om att jag aldrig skall ge upp!
    Fertilitetsutredning - hedblom.blogg.se

    Himla fin tatuering på en himla fin tjej som orkat med så mkt. Jag skickar all lycka t till dig. Tror du har bara bra grejer framför dig! !
  • Snölyktan
    Lillsudd skrev 2013-06-05 21:51:24 följande:
    Det älskade barnet var aldrig min livboj, hon är alldeles nog i sig själv och som hennes mamma behöver jag inte räddas, men genom åren som ofrivilligt barnlös och det slutliga beskedet om att jag aldrig kommer att få genetiska barn - och vägen vidare mot barnet som till slut kom - var min blogg och min dator min livboj, möjligheten att finna andra som också delade erfarenheten av att komma i klimakteriet som knappa 30-åringar och tankarna om hur och sen och kanske (och det förbjudna ordet "aldrig"). Jag undrar hur de klarade detta innan internet, för det är ju inte precis så att man träffar någon annan på stan eller jobbet bara sådär. Bloggarna blev till en hel liten livbojspark, en möjlighet att inte göra den långa resan alldeles ensam.

Svar på tråden Tävla och vinn! Vem eller vad är din livboj i livet?