Inlägg från: JagBehöverHjälp |Visa alla inlägg
  • JagBehöverHjälp

    Hur jag snackar med en tjej jag gillar !?

    Tja, jag vill bara börja med att säga att detta är första gången jag använder denna sida så jag ber omursäkt om jag har gjort något fel. :)

    De så att jag gillar en tjej i min skola men jag vågar inte snacka med henne och när jag får mord att göra det så har jag inget att säga. Hon själv har sak att hon gillar mig och att hon vill att jag ska prata mer med henne, men jag vet inte vad jag ska säga eller när jag ska fråga olika frågor. Vi har pratat mycket med varandra men då är det på kik eller sms, och då så kan jag säga allt och jag blir inte lika blygg som jag är face to face med henne. 

    Det jag vill komma fram till är hur jag pratar länge med henne, hur jag blir modig mer och hur jag blir av med blyggheten.

    Jag har flera tjejkompisar i min skola då jag har inga problem med, jag kan säga vad som hälst och snacka om vad som hälst,  alltså helt plötslikt på jag en annan person då jag är med andra tjejer, vad beror det på !? :/
    Tjejen som jag gillar har sett mig prata med mina tjejkompisar och sedan frågar mig varför jag inte gör desamma med henne och då säger jag, jag vet inte och sen blir det pinsamt tysnat till hon säger något eller så säger jag att jag måste på toa. :(

    Tjejen jag gillar bryr jag mig mycket om och jag vill vara med henne men hon säger om jag inte klarar av att prata med henne så kommer det inte bli något.

    Vi båda är 14 år och båda född från andra länder. 

    P.S: En av mina tjejkompisar och hon jag gillar har jag haft dröm om, alltså båda i samma dröm och jag undrar vad det menas med det :D
    Drömen var : att jag satt i skolan och tänkte på tjejen jag gillar och då blev jag ledsen ( något som hänt ) och då sa en tjejkompis '' Ska du ha betyg eller ? '' ( med ett lende ) och då blev jag glad och skratta med henne, sen vakna jag. Någon som vet vad det menas med !? Kanske jag gillar min tjejkompis!? :O Och så hhar jag haft dröma då jag och min tjejkompis är enama då vi har kul å sånt och självklart har vi sms med varandra.  
    Jag har drömnt om båda och olika händelsen har hänt med jag vet inte vad jag ska göra :( Någon som kan hjälpa !!?!?!?

    Snälla behöver all hjälp jag kan få :)

    ( Tjejen jag gillar ska flytta och jag vill gå på bio med henne då vi kan hålla han å sånt, men jag vet inte vilken film och hur jag ska fråga henne hjälp med det också är ni snälla ) 

    Tack för alla svar <3 :) 

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-06-24 00:47
    Snälla bry er inte om stavfel :)

  • Svar på tråden Hur jag snackar med en tjej jag gillar !?
  • JagBehöverHjälp

    Tackar, men jag undrar om det finns något annat vi kan göra, om hon inte vill kolla på någon film och vill vara ute, då undrar jag vad man göra tillsammans :)

Svar på tråden Hur jag snackar med en tjej jag gillar !?