• Anonym (Fialotta)

    Män med Thaibrudar

    Pratade med en vän igår som berättade att hennes manlige bekant skaffat sig en Thaibrud.
    Hon sade att det säger ju allt om honom vilket jag kan hålla med om.
    Mannen i fråga är extremt blyg och lite udda till utseendet och personligheten.

    Vid ett annat tillfälle pratade jag med en arbetskollega som berättade att vars bror var ihop med en Thailändsk tjej. Han berättade att hans bror har haft extremt svårt med relationer men att han är väldigt snäll.
    Kunde inte heller göra annat än att hålla med om att män som skaffar Thailändskor brukar ha det extremt svårt med att skaffa tjejer.

    Kort och gott så undrar jag om det kan vara deras sista desperata försök att få en relation över huvud taget i stället för att leva singel resten av sitt liv? 
    Tycker mig se att många män som väljer Thai är lite udda.
    När jag träffar killar som varit ihop med en Thaibrud så börjar jag genast att analysera honom om varför han valde just det.
    Hur ser ni andra på män som skaffar sig en Thai?  
      

  • Svar på tråden Män med Thaibrudar
  • Anonym (Falang)
    Cafe Solo skrev 2013-07-31 18:19:39 följande:
    Japan är antagligen världens mest rasistiska land. Men deras rasism är lite annorlunda. De ser nödvändigtvis inte andra folk (utom koreaner) som underlägsna. Bara helt annorlunda. Förutom det så gillar jag japaner (och japanska tjejer skarpt). En lustig detalj: Just nu är k-pop och Seul hetast i Asien. Thailändskor och japanskor plastikopererar sig för att likna tjejerna i gangbam-videon. 5555 :)
    Och du umgås med thailändare ser jag på ditt "5555" :)
  • Anonym (Fialotta)
    Perplex skrev 2013-07-29 01:19:45 följande:
    Svenska tjejer har krav? Knappast. Åk till en semester ö och titta på kraven som svenska tjejer har.
    Hemma i Sverige å andra sidan har dom en kravlista på 10mil som de själva knappt uppfyller en enda grej på.

    Och svenska män har inte krav menar du?
    Tycker många svenska killar har skyhöga krav på en tjej som de inte ens är i närheten av själv. 
  • orre84
    boandersson skrev 2013-06-28 21:59:43 följande:
    Jag har känt en hel del faktiskt. Några är unga killar som beskrev det som "svenska kvinnor passar inte upp på mannen, vi vill ha städat, lagad mat och uppassade" med andra ord: barnrumpor. Och då kan man börja undra om man kan  skylla på dessas mammor som kanske passade upp dem för mycket under deras barndom.

    För övrigt var det väldigt intressant. Började prata med en intressant man för en tid sedan men så fort jag hörde att hans exfru är från Thailand blev jag direkt avtänd och tyckte han var motbjudande just pga den bilden man har av de män som skaffar sig fruar därifrån gör det för att de vill ha någon som passar upp på dem och som inte klarar av en stark kvinna.
    varför är det så att så fort en man ratar svenska kvinnor är han en mammagris eller konstig. Wake up, Det är illusionen av den svenska kvinnan som många fortfarande håller som ideal, något som inte direkt stämmer med hur dem är, vare sig i utseende eller personlighet.

    Har själv aldrig varit ihop med en thaikvinna men jag kan sannerligen förstå att alla män inte tycker att svenska kvinnor är det bästa som skapats. Sant är också att jag i framtiden vill ha en asiatisk flickvänn då jag tröttnat på att allt som händer inom ett förhållande måste analyseras med feministiska glassögon.

    Däremot har jag varit ihop med flera svenska kvinnor och tycker att dem är, om jag jämnför med andra kvinnor runt om i världen. manshaftiga, stora, feministiskt hjärntvättade, att allt blir en kamp.

    Asiatiskor är gemytligare att ha att göra med, ser kvinnligare ut, och har inga problem att ta hand om hem,barn och sin man. De ser det som en gåva att fä göra detta.

    om jag vill bli omhändertagen av min kvinna och hon är glad att kunna få göra detta varför stör der dig?

    En stark kvinna är en kvinna som gör det hon vill, om det är karriär eller att vara hemmafru spelar ingen roll. Skulle till och med gå så långt att en kvinna som inte känner att hon måste ta strid och försöka se patriarkiska mönster i allt är starkare då det idag finns ett "krav" att man måste vara en modern och "stark" kvinna.

    tycer du är den som verkar vara motbjudande



  • Anonym (adopterad)

    Denna tråd framstår mer och mer som ett forum för generaliseringar och fördomar. Själv är jag en asiatisk kvinna som väl  blivit fördärvad av västvärldens feminism och som hoppas att detta fördärv i form av utbildning och ekonomisk självständighet sprider sig till kvinnor på alla jordens kontinenter.

  • Perplex
    Toboas skrev 2013-07-29 08:51:24 följande:
    Nej, det är knappast därför jag skrev det. Du kan väl kolla vad FN:s utsände konstaterade:

    "An independent investigator for the UN says racism in Japan is deep and profound, and the government does not recognise the depth of the problem."

    news.bbc.co.uk/2/hi/asia-pacific/4671687.stm
    Jag känner ett flertal japaner och min flickvän är japanska, varenda gång jag tagit upp det med någon av dom fattar de inte vad jag snackar om. De är alla från Tokyo regionen.

    Länken förklarar inte vad det är för rasism som menas överhuvudtaget men med tanke på att det är en FN utsänd så utgår jag ifrån att eftersom japan inte särbehandlar sina minoriteter i den mån att de ska ha mer förmåner än resten så är det rasism. FN är ett skämt. Och jag ser gärna vad de menar med rasism då länken inte förklarar det någonstans.
  • Perplex
    Cafe Solo skrev 2013-07-31 18:19:39 följande:
    Japan är antagligen världens mest rasistiska land. Men deras rasism är lite annorlunda. De ser nödvändigtvis inte andra folk (utom koreaner) som underlägsna. Bara helt annorlunda. Förutom det så gillar jag japaner (och japanska tjejer skarpt). En lustig detalj: Just nu är k-pop och Seul hetast i Asien. Thailändskor och japanskor plastikopererar sig för att likna tjejerna i gangbam-videon. 5555 :)
    Sydafrika, Zimbabwe samt alla länder i mellanöstern är mycket mer rasistiska än Japan är. Japaner har en nationalkänsla och en nationell stolthet och det sticker nog lite väl i européers ögon.
  • Perplex
    Anonym (Fialotta) skrev 2013-08-01 19:28:03 följande:

    Och svenska män har inte krav menar du?
    Tycker många svenska killar har skyhöga krav på en tjej som de inte ens är i närheten av själv. 
    Klart de har krav men knappast på samma nivå som svenska tjejer som tror att dom blivit födda på en piedestal.
    Jaså, som vadå?
  • Anonym (Fialotta)
    Perplex skrev 2013-08-02 10:35:28 följande:
    Klart de har krav men knappast på samma nivå som svenska tjejer som tror att dom blivit födda på en piedestal.
    Jaså, som vadå?

    Som tex att hon skall vara snygg, ha ett eget liv samtidigt skall hon "ta hand om" mannen men inte kräva något tillbaka (då är hon en manhaftig feminist). "Krav" får hon inte ställa som typ att han skall ringa om han blir sen till middagen (hon skall acceptera att han kan komma och gå som det passar honom annars känner han sig kvävd).

    Sedan skall hon vara snygg, alltid tillgänglig för sex, intelligent, social, inte ha något ex i bagaget eller några barn.
    Nej hon skall vara en 23-åring oskuld som bara vill kasta sig över honom och leva det perfekta livet (på hans villkor förstås).   

    Många män har dessa orealistiska krav på tjejer men inte alla. 
  • Anonym (Fialotta)

    Förstår mig inte på män som skriver "ta hand om sin man".
    Ehh är det inte 2013 nu eller?
    Är han en liten pojke som hon måste dalta, foga sig för,trösta, gulla med, och passa upp på?
    Ursäkta men "tar hand om" gör man med barn.
    Inte undra på att kvinnan ofta känner att hon har ett extra barn i familjen (mannen) och inte orkar mera (skiljsmässa).  
    Han måste väl bidra med något mera än bara förväntas bli omhändertagen? 
    Det är väl just därför som hans svaghet passar så bra med just Thaitjejer? 
    Skall inte mannen i så fall "ta hand om kvinnan" och lotsa henne fram genom livet och visa sig stark och trygg eftersom han är man och hon är kvinna?  

    Svenska tjejer vill känna sig som en kvinna och inte som deras mamma.   

  • Anonym (Fialotta)
    Perplex skrev 2013-07-29 01:26:38 följande:
    Finns inga små kukar bara stora fittor.

    Vilken tur du upplyste mig.
    Jag är ju född igår. 
Svar på tråden Män med Thaibrudar