• Anonym (Fialotta)

    Män med Thaibrudar

    Pratade med en vän igår som berättade att hennes manlige bekant skaffat sig en Thaibrud.
    Hon sade att det säger ju allt om honom vilket jag kan hålla med om.
    Mannen i fråga är extremt blyg och lite udda till utseendet och personligheten.

    Vid ett annat tillfälle pratade jag med en arbetskollega som berättade att vars bror var ihop med en Thailändsk tjej. Han berättade att hans bror har haft extremt svårt med relationer men att han är väldigt snäll.
    Kunde inte heller göra annat än att hålla med om att män som skaffar Thailändskor brukar ha det extremt svårt med att skaffa tjejer.

    Kort och gott så undrar jag om det kan vara deras sista desperata försök att få en relation över huvud taget i stället för att leva singel resten av sitt liv? 
    Tycker mig se att många män som väljer Thai är lite udda.
    När jag träffar killar som varit ihop med en Thaibrud så börjar jag genast att analysera honom om varför han valde just det.
    Hur ser ni andra på män som skaffar sig en Thai?  
      

  • Svar på tråden Män med Thaibrudar
  • PGA

    En naturlig följd av att kvaliteten på svenska kvinnors frumaterial gått ner.

  • Spartacus

    Inser att en del far illa i sina relationer och försvarar inte på något sätt det ojämställda tankesätt som finns hos en del av männen i fråga MEN på vilket sätt är det egentligen annorlunda än kassa relationer utan en thailändsk part där man i samförstånd ingår äktenskap och villkoren är kända och godkända av bägge parter? Tror inte man ska ta för givet att en thailändsk kvinna är svagare eller mer hunsad än en svensk kvinna! Det allra viktigaste är väl att alla som kommer till Sverige får ta del av svenska normer och värderingar och släppas in i gemenskapen SPECIELLT av kvinnorna!

    Har bott i norrland och tror det i såna fall är värst där... kvinnorna kan isoleras i hus på landet, en del deltar inte i arbetslivet och får lära sig svenska. I städer får nyanlända både stöd av varandra och träffar fler att prata med.

    Att dra alla par över en kam är befängt! Men inser såklart problematiken i att kvinnor utnyttjas när de kommit på plats.. frågan är vad man kan göra annat än anmäla det som händer på plats? Förbjuda vissa äktenskap? Förvarna thailändska kvinnor?

  • Spartacus
    PGA skrev 2013-08-04 07:46:32 följande:
    En naturlig följd av att kvaliteten på svenska kvinnors frumaterial gått ner.



    Haha, man får vad man förtjänar?
  • Miss Skywalker
    Anonym (farang) skrev 2013-08-04 02:57:11 följande:
    Jag förmodar att du känner flertalet gubbar som hämtat hit thailändskor och att du dessutom råkar veta att de (thailändskorna antar jag) vill ha skilda sovrum, och vad anledningen till det är, eftersom annars är du ju bara en i mängden av alla fördomsfulla WT-tanter. Så säg mig, varför är du så intresserad av gubbar med thailändska flickvänner? Det låter inte helt normalt, har du pratat med nån om det?

    Haha ngn tog åt sig :)
  • Miss Skywalker
    Spartacus skrev 2013-08-04 11:43:12 följande:
    Inser att en del far illa i sina relationer och försvarar inte på något sätt det ojämställda tankesätt som finns hos en del av männen i fråga MEN på vilket sätt är det egentligen annorlunda än kassa relationer utan en thailändsk part där man i samförstånd ingår äktenskap och villkoren är kända och godkända av bägge parter? Tror inte man ska ta för givet att en thailändsk kvinna är svagare eller mer hunsad än en svensk kvinna! Det allra viktigaste är väl att alla som kommer till Sverige får ta del av svenska normer och värderingar och släppas in i gemenskapen SPECIELLT av kvinnorna! Har bott i norrland och tror det i såna fall är värst där... kvinnorna kan isoleras i hus på landet, en del deltar inte i arbetslivet och får lära sig svenska. I städer får nyanlända både stöd av varandra och träffar fler att prata med. Att dra alla par över en kam är befängt! Men inser såklart problematiken i att kvinnor utnyttjas när de kommit på plats.. frågan är vad man kan göra annat än anmäla det som händer på plats? Förbjuda vissa äktenskap? Förvarna thailändska kvinnor?

    I Thailand har man börjat förvarna kvinnor.. Ngn som vill förvarna svenska män? :)
  • Perplex
    Miss Skywalker skrev 2013-08-04 13:53:00 följande:

    I Thailand har man börjat förvarna kvinnor.. Ngn som vill förvarna svenska män? :)
    Svenska kvinnor borde förvarnas dock från MENA folk. Men det är inte PK att ta upp sådant.

    Visste du att i Thailand så får MENA män inte komma in på de flesta bordellerna?
  • PGA
    Perplex skrev 2013-08-04 15:00:54 följande:
    Svenska kvinnor borde förvarnas dock från MENA folk. Men det är inte PK att ta upp sådant.

    Visste du att i Thailand så får MENA män inte komma in på de flesta bordellerna?
    Varför då?
  • Anonym (Fialotta)
    Perplex skrev 2013-08-04 04:17:40 följande:
    Du kanske ska träffa och prata med en svensk man någon gång?

    Det är ju just det jag har gjort.
  • Perplex
    Anonym (Fialotta) skrev 2013-08-04 21:57:56 följande:

    Det är ju just det jag har gjort.
    Antingen umgås du med inavlade bönder eller så umgås du bara med blattar. Rätt tydligt om du tror på det du själv skrev.
  • Anonym (Givet)

    Thaibrudar är ju så sexiga till skillnad från de Svenska cellulitsäckarna till kvinnor.

Svar på tråden Män med Thaibrudar