• Äldre 4 Jul 03:39
    26756 visningar
    41 svar
    41
    26756

    Hur ska man gå tillväga för att flörta till sig en "cougar" och är det en myt att äldre kvinnor brinner för lammkött?

    Hejsan jag har under en längre tid haft diskussioner med mina vänner som säger att "milfs" är dom bästa när det kommer till sexuellt umgänge..
    Jag har själv ingen erfarenhet av äldre damer men visst kan tända till lite när man ser dom på gymmet..

    Mina vänner sägs ragga på badoo och andra community sajter och berätta att dom haft det vildaste sexet någonsin.. är detta bara snack? Om ni själv skulle vilja att en yngre kille skulle lägga in en stöt hur skulle ni vilja att konversationen såg  ut? Jag är runt 20-25 skulle en kvinna verkligen go for it eller föredrar ni en mikael persbr.. ? yngre tjejer föredrar ju alltid äldre kille med tanke på mognaden hos killar..
    varför skulle då en milf vara intresserad av en yngre? jag förstår om det bara handlar om sex men relationer med så pass ålderskillnad påverkar väll ett  förhållande? Har ni några egna erfarenheter av dom tankar som går omkring i min hjärna kanske några tips?


    mammor
  • Svar på tråden Hur ska man gå tillväga för att flörta till sig en "cougar" och är det en myt att äldre kvinnor brinner för lammkött?
  • Moonda­nce
    Äldre 4 Jul 10:32
    #1

    Nu är ju inte jag lastgammal, 31år. Men föredrar 20 åringar. Min sambo är 21år.
    Finns massvis av äldre kvinnor som gillar lammkött ^^

  • Ermene­gildo
    Äldre 4 Jul 11:51
    #2
    +1

    Börja spela bingo, mata duvor och bli stödmedlem i PRO. Lycka till!


    Förr visste jag inte hur jag skulle avsluta mina inlägg men nu
  • Äldre 4 Jul 12:22
    #3

    Har mycket stor erfarenhet av MILFS. De är de absolut bästa i sängen. Jag talar om åldrarna 35 till 40 år-.Jag hade också några stycken  +40. Men ju längre upp i åren desto svårare att hitta snygga. Men många av dessa MILFS hade förvånansvärt stora, snygga och fasta bröst, t ex..  I så fall är det en WIN-WIN situation. Du får kåta och kravlösa kvinnor som har kroppar som 20-åringar. De vill inte ha barn. Du behöver inte bjuda dem på flotta middagar. Om du vill ha ett något längre förhållande är det dock lämpligt att visa sig ute med dem ibland och köpa blommor då och då.
     Och när ni är ute räcker det att bjuda på en öl eller ett glas vin. En av tjejerna vill så gärna bli "utbjuden" på en fin restaurang så hon erjböd sig att betala, dvs hon skulle ge mig pengarna innan, så det skulle se som om jag bjöd. Men jag avböjde detta. Jag ville inte krångla till vår relation. 

  • Äldre 4 Jul 23:21
    #4

    tack för svaren :)

  • missan­75
    Äldre 4 Jul 23:32
    #5

    Yngre killar lockar mig inte alls. Jag är 37 och min man är jämngammal. Skulle jag bli singel skulle jag leta mellan 40-48 typ.

  • Inchth­ing
    Äldre 4 Jul 23:34
    #6
    Ermenegildo skrev 2013-07-04 11:51:03 följande:
    Börja spela bingo, mata duvor och bli stödmedlem i PRO. Lycka till!
  • Äldre 4 Jul 23:40
    #7

    haha vill undivka och bygga upp ett spelberoende pg av lite kul

  • Anonym (man37­)
    Äldre 5 Jul 07:49
    #8
    Ovidius skrev 2013-07-04 12:22:19 följande:

    Har mycket stor erfarenhet av MILFS. De är de absolut bästa i sängen. Jag talar om åldrarna 35 till 40 år-.Jag hade också några stycken  +40. Men ju längre upp i åren desto svårare att hitta snygga. Men många av dessa MILFS hade förvånansvärt stora, snygga och fasta bröst, t ex.. 


    Håller med om att det finns kvinnor i de åldrarna som har fantastiskt fina bröst, helt klart de snyggaste jag sett, både IRL och på film.
  • Äldre 5 Jul 08:22
    #9

    Jag tänker ofta på om kvinnor kan njuta på samma sett efter dom har fått barn och hur det är för killen?

  • missan­75
    Äldre 5 Jul 08:34
    #10

    Varför skulle en kvinna inte kunna njuta på samma sätt efter de fött barn? Har man inte råkat ut för en förlossningsskada finns det väl ingen orsak att sexlivet skulle förändras.

Svar på tråden Hur ska man gå tillväga för att flörta till sig en "cougar" och är det en myt att äldre kvinnor brinner för lammkött?