• Olivertwist

    Hur ska man gå tillväga för att flörta till sig en "cougar" och är det en myt att äldre kvinnor brinner för lammkött?

    Hejsan jag har under en längre tid haft diskussioner med mina vänner som säger att "milfs" är dom bästa när det kommer till sexuellt umgänge..
    Jag har själv ingen erfarenhet av äldre damer men visst kan tända till lite när man ser dom på gymmet..

    Mina vänner sägs ragga på badoo och andra community sajter och berätta att dom haft det vildaste sexet någonsin.. är detta bara snack? Om ni själv skulle vilja att en yngre kille skulle lägga in en stöt hur skulle ni vilja att konversationen såg  ut? Jag är runt 20-25 skulle en kvinna verkligen go for it eller föredrar ni en mikael persbr.. ? yngre tjejer föredrar ju alltid äldre kille med tanke på mognaden hos killar..
    varför skulle då en milf vara intresserad av en yngre? jag förstår om det bara handlar om sex men relationer med så pass ålderskillnad påverkar väll ett  förhållande? Har ni några egna erfarenheter av dom tankar som går omkring i min hjärna kanske några tips?


    mammor
  • Svar på tråden Hur ska man gå tillväga för att flörta till sig en "cougar" och är det en myt att äldre kvinnor brinner för lammkött?
  • Anonym (delala)
    Kalle90 skrev 2013-07-21 00:56:50 följande:

    Det finns många kvinnor som gillar yngre killar. 

    Fick bland annat ligga med min kompis mamma när jag var 19. Hon var 40

    Nu är jag 23 och min flickvän är åtta år äldre, så visst finns det hopp för dig att hitta en äldre kvinna om det är det du söker!

    Lycka till


    Du måste ju vidare utveckla denna historia. Sådana är guld värda. Detaljer detaljer
  • Anonym (Tveksam)

    Jag är tveksam till att äldre kvinnor tänder på yngre killar (18-24) 

  • Anonym (G)
    Anonym (Tveksam) skrev 2018-12-25 11:49:22 följande:
    Jag är tveksam till att äldre kvinnor tänder på yngre killar (18-24) 
    Jag med
  • Drottningen1970

    Yngre killar känns sjukt ointressanta. De har man ju redan gått igenom när man själv var i den åldern så varför skulle man vilka backa bandet till någon mindre erfaren?

    Det mest irriterande är när mycke yngre killar som man avvisar svarar att man inte behöver ha så dåligt självförtroende. De tror alltså att jag avvisar för att jag inte tror att jag själv duger, och fattar inte att jag avvisar för att jag inte tycker att de har nåt intressant att erbjuda mig haha.. väldigt oattraktivt hursomhelst..

  • Anonym (Tveksam)
    Drottningen1970 skrev 2018-12-25 11:55:25 följande:

    Yngre killar känns sjukt ointressanta. 


    Så det är inte sant att kvinnor vill träffa yngre? det stämmer inte alls  
  • Anonym (Fitta)
    Olivertwist skrev 2013-07-05 08:53:39 följande:

    missan75

    Jag tänkte mer på hur kvinnans underliv påverkas efter en förlossning om det blir någon skillnad men fick lite bra respons av #12 . knip knip

    tack för svaren


    Jag är 35 och behöver en del uppvärmning för att ej vara för trång. Fött två barn. Snygg fitta som ser likadan ut som innan. Så länge den inre muskulaturen inte skadas under förlossningara påverkas inte känslan inuti så mkt alls, mer mot det bättre? Utseendet kan förändras, den kan bli mörkare och det kan finnas ärr efter bristningar men behöver ej vara så. Är även vältränad och ingen kan tro jag fått barn av att se min kropp. Det är väl isf på typ ansiktet det syns att jag ej är purung längre.
  • Miss Sunny
    Anonym (Tveksam) skrev 2018-12-25 12:34:56 följande:
    Så det är inte sant att kvinnor vill träffa yngre? det stämmer inte alls  
    NÅGRA utav oss har interesse av yngre, andra inte. Sluta omtala kvinnor som en gemesam grupp. Lika dumt som om jag säger att alla män är otrogna idioter.
  • Anonym (Tveksam)
    Miss Sunny skrev 2018-12-25 13:00:55 följande:
    NÅGRA utav oss har interesse av yngre, andra inte. Sluta omtala kvinnor som en gemesam grupp. Lika dumt som om jag säger att alla män är otrogna idioter.
    Känslan är att det ett fåtal kvinnor som vill dejta 19-20 åringar 
  • Anonym
    Anonym (Tveksam) skrev 2018-12-25 11:49:22 följande:


    Jag är tveksam till att äldre kvinnor tänder på yngre killar (18-24)


    Har du levt under en sten? Öppna ögonen!
  • Anonym (pumalina)

    Jag är 44 och ser fortfarande bra ut (tror jag) och jag kollar rätt mycket på killar som är runt 25 och uppåt. Men jag skulle aldrig tända på en yngre kille enbart för att han är yngre utan för att han är sexig. Jag har flirtat lite med en kille som är 29 men jag vågar inte riktigt tro att han verkligen flirtar med mig på riktigt och att han skulle vilja ha sex med mig. Kanske är hans flirtande mer på kul för varför skulle han välja att ligga med mig när han kan få tjejer i 20-årsåldern som har perfekta kroppar? Han har själv snygg kropp. Jag vill inte göra bort mig genom att tro att han menar allvar för det skulle vara jättepinsamt om jag hade fel. 

Svar på tråden Hur ska man gå tillväga för att flörta till sig en "cougar" och är det en myt att äldre kvinnor brinner för lammkött?