Inlägg från: Olivertwist |Visa alla inlägg
  • Olivertwist

    Hur ska man gå tillväga för att flörta till sig en "cougar" och är det en myt att äldre kvinnor brinner för lammkött?

    Hejsan jag har under en längre tid haft diskussioner med mina vänner som säger att "milfs" är dom bästa när det kommer till sexuellt umgänge..
    Jag har själv ingen erfarenhet av äldre damer men visst kan tända till lite när man ser dom på gymmet..

    Mina vänner sägs ragga på badoo och andra community sajter och berätta att dom haft det vildaste sexet någonsin.. är detta bara snack? Om ni själv skulle vilja att en yngre kille skulle lägga in en stöt hur skulle ni vilja att konversationen såg  ut? Jag är runt 20-25 skulle en kvinna verkligen go for it eller föredrar ni en mikael persbr.. ? yngre tjejer föredrar ju alltid äldre kille med tanke på mognaden hos killar..
    varför skulle då en milf vara intresserad av en yngre? jag förstår om det bara handlar om sex men relationer med så pass ålderskillnad påverkar väll ett  förhållande? Har ni några egna erfarenheter av dom tankar som går omkring i min hjärna kanske några tips?


    mammor
  • Svar på tråden Hur ska man gå tillväga för att flörta till sig en "cougar" och är det en myt att äldre kvinnor brinner för lammkött?
  • Olivertwist

    missan75

    Jag tänkte mer på hur kvinnans underliv påverkas efter en förlossning om det blir någon skillnad men fick lite bra respons av #12 . knip knip

    tack för svaren

Svar på tråden Hur ska man gå tillväga för att flörta till sig en "cougar" och är det en myt att äldre kvinnor brinner för lammkött?