• Ovidius

    Hur ska man gå tillväga för att flörta till sig en "cougar" och är det en myt att äldre kvinnor brinner för lammkött?

    Har mycket stor erfarenhet av MILFS. De är de absolut bästa i sängen. Jag talar om åldrarna 35 till 40 år-.Jag hade också några stycken  +40. Men ju längre upp i åren desto svårare att hitta snygga. Men många av dessa MILFS hade förvånansvärt stora, snygga och fasta bröst, t ex..  I så fall är det en WIN-WIN situation. Du får kåta och kravlösa kvinnor som har kroppar som 20-åringar. De vill inte ha barn. Du behöver inte bjuda dem på flotta middagar. Om du vill ha ett något längre förhållande är det dock lämpligt att visa sig ute med dem ibland och köpa blommor då och då.
     Och när ni är ute räcker det att bjuda på en öl eller ett glas vin. En av tjejerna vill så gärna bli "utbjuden" på en fin restaurang så hon erjböd sig att betala, dvs hon skulle ge mig pengarna innan, så det skulle se som om jag bjöd. Men jag avböjde detta. Jag ville inte krångla till vår relation. 

  • Ovidius
    Anonym (.) skrev 2013-07-05 08:43:32 följande:
    Jag är 37 och min kille är 31. Men jag har haft yngre också. Jag vill ha yngre killar, så har det alltid varit. Jag vet inte omjag skulle vara bättre i sängen för att jag är äldre. Min kille säger att han aldrig haft så bra sex men det kanske han bara säger, vad vet jag :) Jag vågar kanske lite mer än yngre tjejer, jag älskar att ha lite vildare sex än vad jag gillade när jag var yngre och inte riktigt vågade släppa på hämningarna.

    Jag njuter mer nu än innan jag fick barn. Min kille säger ofta att han inte fattar att jag klämt ut två ungar för jag är så trång (knipövningar i mängder löste det ;)), samma har andra killar sagt efter jag fick ungarna.

    Jag och killen hittade varandra på Badoo, så där funkar det uppenbarligen att ragga milfs ;)
    Jag är övertygad om att han talar sanning.
    Och mina minnen från fornstora dagar får blodet att pulsera !!! 
Svar på tråden Hur ska man gå tillväga för att flörta till sig en "cougar" och är det en myt att äldre kvinnor brinner för lammkött?