• Nonac

    En fruktansvärd katastrof har inträffat!!

    HEMSKT! FRUKTANSVÄRT! FÖRSTÖRDE SEMESTERN! BRUTALT! KOMMER PERSONLIGEN TRÄFFA DE SOM DRABBATS!

    Är det en tsunami i Thailand? Är det ett blodigt vansinnesdåd i ett köpcentrum? Är det neddrogade och våldtagna små gatubarn i Guatemala?

    Nej. Det är en svensk familj som inte fick åka vattenrutschkana.

    Aldrig i mitt liv har någonsin läst något så fruktansvärt hemskt och förfärligt, jag gråter varje gång jag tänker på detta horribla som denna familj tvingats utstå, hur kan något sådant få hända i Sverige?? Nu måste den stackars familjen ha krisgruppssamtal i flera år för att komma över detta trauma, barnen är skadade för livet! Finns det ingen nåd??!

    http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17133430.ab

  • Svar på tråden En fruktansvärd katastrof har inträffat!!
  • pluvdo
    elmadumle skrev 2013-07-15 22:24:01 följande:
    Tycker inte de verkar vara så feta att de inte kunde åka vattenrutchkanan.
    Om maxgränsen är 150 kg per "båt" (eller däck eller vad det var) så ligger de nog över max. Jag brukar ändå ofta gissa på att folk väger mindre än vad de i själva verket gör, men jag skulle aldrig tro att de väger under 150 tillsammans.

    Enligt något vittne som skrivit på Flashback så erbjöds kvinnorna att åka på varsin sån där "båt" och i så fall så nekades de ju inte att åka, utan bara till att åka tillsammans.
  • vampyria2
    elmadumle skrev 2013-07-15 22:24:01 följande:
    Tycker inte de verkar vara så feta att de inte kunde åka vattenrutchkanan.
    Garanterat att de två tillsammans väger minst 150 kg, jag är kort 160 cm och har vägt 128 kg och såg tusan inte så mycket större ut än vad de gör så om de väger under 75 kg var så skulle jag bli väldigt förvånad.

    De fick åka en och en, jag tycker ju att alla andras säkerhet är viktigare än deras egon, de borde själva ha insett att de inte skulle åka tillsammans så hade de inte behövt utsätta sig själva för den så kallade kränkningen de annser sig ha blivit utsatta för Obestämd 
  • boandersson

    And welcome to the hate thread of all bitter Swedish fucktarts.

  • Lindsey Egot the only one

    pluvdo

    Självfallet är det så att vakten sagt att ni kan inte åka tillsammans för ni överstiger 150 kg och vips så tolkar de att vakten tycker de är feta. Men nä de överskrider maxgränsen tillsammans. Det är inte vaktens fel eller något som vakten kan göra något åt.
    Åkte deras män före dom och ingen hann stoppa dom så självfallet stoppar man nästa som vill åka och som överstiger max gränsen.

    De har ungefär lika löjligt resonemang som de som grät ut i tidningen att deras barn under 13 år inte fick följa med på kiss konserten fast det står klart och tydligt på biljetterna från 13 år. De var ju också såååå kränkta över deras egna dumhet att de grät ut i tidningen.

  • adina01

    Vuxna människor gråter ut för att de var för feta för en viss aktivitet på ett vattenland kan tycka att det inte direkt är något att visa alla läsare av kvällstidningar, dessutom avbryta semestern som jag anta var till för barnen istället för att leka med de saker som passade deras storlek är rent av patetiskt. De kan väl inte åkt dit enkom för att åka just denna attraktion?

  • nozpa

    Usch, mår dåligt av den där artikeln. Läste den imorse och funderade över ett par saker.

    1. Hur kan dom tro att dom 2 tillsammans väger under 150 kilo? Ingen av dom kan möjligtvis väga max 75.

    2. Hur tänker man när man går ut i tidningen med detta? Vad tror dom? Är det synd om dom pga deras egna förmodade självförvållade övervikt? Det är en säkerhetsfråga.

    3. Hur kan man ens publicera denna artikel, med barnen på bild. Stackars barn. Usch.

    Kan förstå att det kändes pinsamt för dom att bli nekade, och övervikt är en känslig fråga. Men detta gör det hela så mycket värre. Och ja, dom kommer nog att känna sig ännu mer utpekade nu efter artikeln än att bara blivit nekade att åka tillsammans pga säkerhetsskäl.        

  • Tealhawk

    Varför måste allt anpassas för tjockisarna för? Det är ju dom som är ohälsosamma och utgör en risk för sig själva och andra. Såg ett fetmafenomen på en äventyrspark häromveckan. Barnfyrhjulingen tar nu barn upp till 60 kg, men man såg tydligt att det egentligen var 40 kg som någon på senare år smetat över med tusch. (Det är btw samma fyrhjuling som förr så ingen ändring pga det)


    These are not the droids you're looking for
Svar på tråden En fruktansvärd katastrof har inträffat!!