• Nonac

    En fruktansvärd katastrof har inträffat!!

    HEMSKT! FRUKTANSVÄRT! FÖRSTÖRDE SEMESTERN! BRUTALT! KOMMER PERSONLIGEN TRÄFFA DE SOM DRABBATS!

    Är det en tsunami i Thailand? Är det ett blodigt vansinnesdåd i ett köpcentrum? Är det neddrogade och våldtagna små gatubarn i Guatemala?

    Nej. Det är en svensk familj som inte fick åka vattenrutschkana.

    Aldrig i mitt liv har någonsin läst något så fruktansvärt hemskt och förfärligt, jag gråter varje gång jag tänker på detta horribla som denna familj tvingats utstå, hur kan något sådant få hända i Sverige?? Nu måste den stackars familjen ha krisgruppssamtal i flera år för att komma över detta trauma, barnen är skadade för livet! Finns det ingen nåd??!

    http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17133430.ab

  • Svar på tråden En fruktansvärd katastrof har inträffat!!
  • elyse
    Nonac skrev 2013-07-15 12:54:31 följande:

    Det är onödigt att mobba dem. Det löjliga är inte deras övervikt utan att tidningen gör en katastrofnyhet av det samt att folk i allmänhet oavsett vikt är absurt lättkränkta och behöver terapi så fort bussen är försenad ungefär.
    De har själva kontaktat Aftonbladet. DET är katastrofalt!
  • Lindsey Egot the only one

    Frågan är varför de promt måste åka tillsammans. Hade de åkt en Cohen hade de klarat viktgränsen med råge.

  • Lindsey Egot the only one

    MarinaT

    Det är inga polacker, de är alldeles för dyra i omkostnader. Det är fattiga rumäner precis som det är i Himle utanför Varberg.

  • Maria 434
    lilla fru snigel skrev 2013-07-15 13:25:39 följande:
    Ska nog gå till Aftonbladet jag med :-S. Vår dotter är 6 år och 106 cm lång. Får inte åka karuseller på Grönan som jämnåriga får pga att hon är för kort! Diskriminering! *ironi*

    Tänka sig, vi kan inte åka dit utan måste hitta på annat då hon inte känner dig kränkt!
    Gör det, jag backar upp dig! Jag har trauma fortfarande från när jag var liten och inte fick åka berg-o-dal-bana för jag var för kort
  • hoppipannkakan

    Undra om de är släkt med tjejen som grät ut i AB efter hon inte fått plats i slänggungorna på Liseberg eller vad det var...

  • Lindsey Egot the only one

    hoppipannkakan

    De kanske gör en "jag är kränkt" turné utefter västkusten.

  • pluvdo
    LindaEfraim skrev 2013-07-15 14:01:20 följande:
    Frågan är varför de promt måste åka tillsammans. Hade de åkt en Cohen hade de klarat viktgränsen med råge.
    De nekades väl innan de ens hade chansen att försöka åka en och en? Ägaren påpekade väl i artikeln att vakten borde ha sagt att kvinnorna kunde ha åkt en och en, men det får man väl anta att aldrig kom på tal utan att de bara nekades.
  • hoppipannkakan
    pluvdo skrev 2013-07-15 14:54:41 följande:
    De nekades väl innan de ens hade chansen att försöka åka en och en? Ägaren påpekade väl i artikeln att vakten borde ha sagt att kvinnorna kunde ha åkt en och en, men det får man väl anta att aldrig kom på tal utan att de bara nekades.
    Jag sommarjobbar som badvakt på Halmstad äventyrsland och stod precis jämte den badvakt som sade till kvinnorna precis när det hände. Vi såg direkt när kvinnorna kom upp att de vägde runt 80-90, vilket tillsammans blir över viktgränsen. Vi har fått klara instruktioner samt erfarenhet av att personer som är så stora absolut inte ska åka tillsammans i EN ring, än mindre tillsammans i just den bana, som ses på bilden (blåvit) då det är många tjockisar som trillar ut och slår sig.

    Badvakten i fråga gjorde inte det minsta fel. Hänvisade till viktgränsen och erbjöd dem att åka var för sig på en egen ring. Artikeln är full av felcitat, ordet fet (eller något liknande) användes aldrig. De fick endast höra att vi inte vågar släppa iväg dem tillsammans för deras egen säkerhet på grund av viktgränsen.

    Att chefen nästan går ut och halshugger badvakten i artikeln är ju helt fruktansvärt och jag ska fan skälla ut honom för det. Får det några följder för badvakten (som felfritt gjorde sitt jobb) kommer även jag gå till media och då sitter han troligen ännu värre i skiten än vad han gör nu.

    Är det möjligt el. ens värt det att skriva till Aftonhoran för att berätta hur det verkligen gick till? Dessa kvinnor har berättat en otroligt felaktig version av historien...

    Saxxat från flashback
    Känns mer trovärdigt än att vakten slängde ur sig "ni är för FETA"... 
  • Stårschan

    Kan de kontakta Aftonblaskan så kan väl du...

Svar på tråden En fruktansvärd katastrof har inträffat!!