• BodilBerglund

    Min dotter pratar med andar på kyrkogården?????

    Hej!
    Min dotter är 6 år och har sedan hon var ca 1 "pratat" med dom som inte finns. Men nu börjar det bli mer och mer. Har nyss flyttat ut på landet och brukar ofta ta en promenad till kyrkan/kyrkogården då hennes pappa gått bort och hon vill gå dit och tänkta och tända ljus. Vi brukar gå runt och titta på alla fina gravar och läsa på dom och prata. Men nu och sen ett par månader tillbaka kan jag allt oftare komma på henne med att stå och prata vid gravstenarna. En gång sa hon "hör du hur barnen skrattar mamma?" när jag frågade vad hon menade då det var helt tyst sa hon "ja men dom leker ju" när jag tittade stod hon vid en grav där det låg 2 små barn som dött (tvillingar). Sen efter det så var vi där en annan dag då stod hon ännu en gång vid en grav och pratade tyst och helt plötsligt sparka hon på gravstenen. Frågade varför hon gjorde så då hon alltid haft högsta respekt för gravar och döda människor. Hon sa då att gubben var elak med henne och sa att hon inte fick vara där. Och mycket riktigt där låg en äldre man vid namn Albert när jag läste på graven. Allt detta händer mer och mer och man börjar ju fundera kan det vara sant??? Har också hört henne säga saker som "kom så går vi in på mitt rum" när hon är i köket och hämtar saker och då är det bara hon där. Vad tror ni? :)

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-07-16 22:05
    Spydigheter och antydningar om att min dotter skulle vara sjuk eller behov av BUP och liknande UNDANBEDES!!! Vänligen respektera att det är mitt barn vi pratar om och jag skulle veta om hon var sjuk och i behov av hjälp!

  • Svar på tråden Min dotter pratar med andar på kyrkogården?????
  • Idorf

    jag tror inte de är nått fel på din dotter.

    jag tycker sånt här är väldigt intressant och de gör ju att man undrar ifall de döda verkligen gör sig hörtda. önskar jag fått den gåvan din dotter har.

    bry dig inte om dessa elaka kommentarer, låt din dotter få ha sina samtal.  

  • Stårschan
    englasmamma86 skrev 2013-07-22 23:09:45 följande:
    jag blir arg när personen skriver att h'n har rätt och att jag vet det oxå! nej det tycker jag inte att personen i fråga ska sitta och skriva att h'n vet vad jag tycker om tänker . med den frasen bevisar personen att den tror den vet bäst och kan allt ..typ som att h'n skulle vara gud eller nått nej för h'n kan aldrig ha fel? det har inget med saken att göra vilket kön personen har det var bara att jag fick en känsla av att det var en kille pga sättet denne skriver,inget annat.
    jag svär både när jag skriver och pratar . jag blir äcklad av såna människor som inte kan acceptera att jag har en annan åsikt för det fick jag ju inte ha .
    jag har rätt till min tro ,jag får tycka vad jag vill .jag ska inte behöva försvara det.bli kränkt för mina åsikter.
    jag har skrivit innan att personen behöver inte tro eller ha samma åsikter som jag men att jag har rätt till min men det kunde ju inte personen acceptera... konstigt jag blir arg? 

    Klart att du får ha vilka åsikter du vill, men det är INTE OK att börja bete dig som du gör! Det finns en lägstanivå på det språk man använder mellan vuxna människor. Att du känner dig ifrågasatt (för det är det det handlar om. Kränkt är något helt annat!) ger dig ingen som helst rätt att bete dig som en huligan. Jag tror inte att du inser hur mycket illvilja dina okontrollerade utbrott sprider omkring sig.

    Om du inte kan eller vill diskutera eller argumentera för din sak så är rätt sak att göra att lägga ner diskussionen. De som inte vill tro på dig kommer inte att börja göra det för att du hotar med att slå dem (eller andra). Att kunna kontrollera sin ilska är en del av vuxenlivet!
  • BodilBerglund
    Racer x skrev 2013-07-22 10:05:41 följande:
    Eftersom du tror på det så trollar din hjärna dig och du får för dig att din dotter pratar med "andarna".

    Och man är ser inte desto mer när man är liten. Tror ni att ett barn är fullvuxet i hjärnan och kan förklara precis allt som en vuxen kan?
    haha.... undra vem som behöver söka hjälp.
  • Thespanker
    englasmamma86 skrev 2013-07-22 21:36:15 följande:
    nej när jag läser dina inlägg ser jag en störd människa som jag har noll lik personlighet och hade vi diskuterat i irl så hade jag troligen smällt dig på käften för jag pallar inte såna dryga jävlar..
    jag skrattar högt !!!!! du har så mkt fel man kan ha ,du vet för fan ingenting om hur jag är och tänker nej du .
    det känns som du är en kille men det behöver ju inte vara så ..du är äckligt dryg iaf ..spyr på såna som tror dem är bäst och äger och ska kränka folk som har en annan åsikt 

    Hur mår du egentligen?
  • bramble
    Stårschan skrev 2013-07-23 07:32:33 följande:
    Klart att du får ha vilka åsikter du vill, men det är INTE OK att börja bete dig som du gör! Det finns en lägstanivå på det språk man använder mellan vuxna människor. Att du känner dig ifrågasatt (för det är det det handlar om. Kränkt är något helt annat!) ger dig ingen som helst rätt att bete dig som en huligan. Jag tror inte att du inser hur mycket illvilja dina okontrollerade utbrott sprider omkring sig. Om du inte kan eller vill diskutera eller argumentera för din sak så är rätt sak att göra att lägga ner diskussionen. De som inte vill tro på dig kommer inte att börja göra det för att du hotar med att slå dem (eller andra). Att kunna kontrollera sin ilska är en del av vuxenlivet!

  • Racer x
    BodilBerglund skrev 2013-07-23 08:42:39 följande:
    haha.... undra vem som behöver söka hjälp.
    Inte vet jag, jag har inga konstiga vanföreställningar som andra i tråden.
  • BodilBerglund
    Idorf skrev 2013-07-22 23:36:31 följande:
    jag tror inte de är nått fel på din dotter.

    jag tycker sånt här är väldigt intressant och de gör ju att man undrar ifall de döda verkligen gör sig hörtda. önskar jag fått den gåvan din dotter har.

    bry dig inte om dessa elaka kommentarer, låt din dotter få ha sina samtal.  
    Solig
  • wilmburg96
    Hej!
    Jag såg vad ni hade skrivit och jag beklagar verkligen att hennes pappa har gått bort! Barn som är fortfarande är små så kan dom se spöken och liknande. Min kompis hade en kanin som gick bort hon spökar där och hennes son ser henne sitta i hennes gamla bur. skicka till whilma10@hotmail.se om du vill veta mera!Spöke
    barn
  • Wivianne Andersson

    Hej Bodil! Hur är det med din dotter nu då? Det har ju gått två år sedan du skrev. Berättar hon mera ingående, och pratar hon med era anhöriga? Jag är mycket intresserad av mediala händelser. Kanske man blir det då man blir äldre. Man funderar ju på sina döda , släkt och vänner. Man vill ju inte att det ska ta slut, efter livet här på jorden. Har du frågat din dotter om sånt? Finns det någon annan som är medial i eran släkt? Jag har besökt medium, några gånger, och det har varit intressant. Mycket otroligt har dom sagt, som stämmer.  Skulle vara roligt att höra av dej, om hur det är med er idag. Vad tror du själv?    Hälsningar  Wivianne Andersson i Sala.

  • lupus solitarius

    Din dotter är helt OK, vissa människor är andligt känsliga. Så har det varit genom hela mänsklighetens historia. Jag är föd i en familj (på min mors sida) där vi har olika "begåvningar". När gick i skolan så var jag enormt mobbad för detta. Som vuxen ser jag det på ett annat sätt. Bara stötta henne, hon är en gåva.

Svar på tråden Min dotter pratar med andar på kyrkogården?????