• BodilBerglund

    Min dotter pratar med andar på kyrkogården?????

    Hej!
    Min dotter är 6 år och har sedan hon var ca 1 "pratat" med dom som inte finns. Men nu börjar det bli mer och mer. Har nyss flyttat ut på landet och brukar ofta ta en promenad till kyrkan/kyrkogården då hennes pappa gått bort och hon vill gå dit och tänkta och tända ljus. Vi brukar gå runt och titta på alla fina gravar och läsa på dom och prata. Men nu och sen ett par månader tillbaka kan jag allt oftare komma på henne med att stå och prata vid gravstenarna. En gång sa hon "hör du hur barnen skrattar mamma?" när jag frågade vad hon menade då det var helt tyst sa hon "ja men dom leker ju" när jag tittade stod hon vid en grav där det låg 2 små barn som dött (tvillingar). Sen efter det så var vi där en annan dag då stod hon ännu en gång vid en grav och pratade tyst och helt plötsligt sparka hon på gravstenen. Frågade varför hon gjorde så då hon alltid haft högsta respekt för gravar och döda människor. Hon sa då att gubben var elak med henne och sa att hon inte fick vara där. Och mycket riktigt där låg en äldre man vid namn Albert när jag läste på graven. Allt detta händer mer och mer och man börjar ju fundera kan det vara sant??? Har också hört henne säga saker som "kom så går vi in på mitt rum" när hon är i köket och hämtar saker och då är det bara hon där. Vad tror ni? :)

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-07-16 22:05
    Spydigheter och antydningar om att min dotter skulle vara sjuk eller behov av BUP och liknande UNDANBEDES!!! Vänligen respektera att det är mitt barn vi pratar om och jag skulle veta om hon var sjuk och i behov av hjälp!

  • Svar på tråden Min dotter pratar med andar på kyrkogården?????
  • BodilBerglund
    Mita1973 skrev 2013-07-16 16:06:35 följande:
    Lyssna på din dotter TS och  låt henne prata om de och visa att det är ok..

    Tyvärr så fyar många föräldrar  barn ofta och säger sådant finns inte, men då skulle många var knäppa hela min familj ser och känner andra sidan.

    Men tror man på andar och inte gud så är man ute och cycklar hade inte gud , änglar och demoner existerat existerar inte andarna heller....

    Men  visst fan finns andar finns många saker där ute som rör sig..        
    Bra skrivet :)
  • BodilBerglund
    lilmissredhotts skrev 2013-07-16 16:21:09 följande:
    Hoppas allt löser sig bra med din dotter! Så himla intressant sånt här. Kan känna små vibbar själv ibland, speciellt på kyrkogårdar, men inte sådär starkt :)
    :) känner som sagt också vibbar
  • BodilBerglund
    egrandin skrev 2013-07-16 16:24:18 följande:
    Din dotter är absolut inte sjuk. Att ha den här gåvan som det faktiskt är, är helt fantastiskt. Jag tycker du verkar vara en mycket bra mamma med en rejäl dos vett! Genom att inte säga åt din dotter att hon bara inbillar sig eller att hon är sjuk hjälper du henne att utveckla detta. Min mamma har aldrig varit troende och det påverkade mig negativt som barn. Hade jag blivit uppmuntrad året runt till detta hade jag antagligen varit ännu bättre och mer öppen nu. Jag fick bara den uppmuntran 4 veckor om året när Kaj träffade min gammelmoster.

    Hjälp henne och lär dig själv. Ni kommer ha glädje av det båda två :)
    Tack va snällt :) ska faktiskt kontakta ett medium som jag skrev förut. tänkte hon skulle få träffa henne och se vad det ger :)
  • BodilBerglund
    Lillgull skrev 2013-07-16 16:14:12 följande:
    Men kära någon, kanske just därför kanske man borde utesluta diverse sjukdomstillstånd. I stället väljer man att tro på en massa hokuspokus, som det inte finns några som helst veteskapliga belägg för.

    Jag vet att detta med andar och änglar ligger en del varmt om hjärtat och jag förstår nog vad det bottnar i, men just för att det rör sig om barn så kanske man ska utesluta att det inte är sjukt på något vis.
    är väldigt många som är sjuk då kanske... typ alla som tror på gud, andar, spöken djävulen osv. Obestämd
     är ju inget sjukdomstillstånd att vara troende oavsett vad man tror på!
  • MrsPenn

    You're not helping! X-|


    egrandin skrev 2013-07-16 16:24:18 följande:
    Din dotter är absolut inte sjuk. Att ha den här gåvan som det faktiskt är, är helt fantastiskt. Jag tycker du verkar vara en mycket bra mamma med en rejäl dos vett! Genom att inte säga åt din dotter att hon bara inbillar sig eller att hon är sjuk hjälper du henne att utveckla detta. Min mamma har aldrig varit troende och det påverkade mig negativt som barn. Hade jag blivit uppmuntrad året runt till detta hade jag antagligen varit ännu bättre och mer öppen nu. Jag fick bara den uppmuntran 4 veckor om året när Kaj träffade min gammelmoster. Hjälp henne och lär dig själv. Ni kommer ha glädje av det båda två :)

    Morons, your bus is leaving. /Bill Murray, a god
  • Tora

    Hej! Har inte läst hela tråden.

    Barn är mer öppna än vuxna. Ju äldre dom blir ju mer stänger dom sig.
    Jag har själv barn som pratat med andar. Jag har själv upplevt andevärlden och vet att den finns. MEN jag upplevde det efter min dotter börjat prata med/om andar. Alltså inget jag påverkat henne om.

    Första gången det hände stod jag och strök gardiner i vårt nyköpta hus, ett gammalt hus och dottern 3 år kom in och frågade mig, -vem är tanten som står bredvid dig mamma? Jag kan lova att jag rös i hela kroppen, men behöll fattningen och frågade lite om hur hon såg ut mm. Detta pågick några år, nu är hon tonåring och det är helt borta, hon har stängt sig helt och upplever inte alls andevärlden längre.

    Jag tycker nog att ett medium är bra att uppsöka där ni kan få råd om hur ni ska hantera det hela.

    Jag har alltid lyssnat och trott på det dottern sagt, har aldrig viftat bort det som fantasier.

  • Smalin86

    Hej,

    Vill inte vara nedvärderande på något sätt. Respekterar all tro och jag dömer verkligen inte dig ts eller någon som svarat. Men har ganska stor kännedom i barnschizofreni och jag tycker du borde kolla upp så du kan utesluta det. Om du inte tror att det är det så får du bekräftat iaf att din dotter är frisk. Vilket självkart är vad man hoppas på. Sedan om hon har gåvan att medla, kan ni tillsammans utveckla den.

    Titta gärna på klippet i länken (finns fem delar om du vill se). Just eftersom det Är din dotter vi pratar om kan det kännas skönt att kunna utesluta sjukdom.

  • egrandin

    MrsPenn, och det gör du menar du? På vilket sätt hjälper jag inte?

Svar på tråden Min dotter pratar med andar på kyrkogården?????