• Jessica 85

    Närmar sig 30 och längtar efter +

    linnis83 skrev 2013-08-14 12:43:00 följande:
    Men Jessica, visst hade du utslag på testen men inte max? Skulle kunna tänka mig att du kanske har missat stegringen om du har testat en gång per dygn. Jag läste nånstans att det var bra att testa i alla fall 2 gånger per dag, så man inte missar den.

    Sen är det ju faktiskt inte hela världen om man inte vet exakt när ägget släpper. Spermierna kan ju leva upp till 4-5 dygn, så om man kör ordentligt några dagar runt omkring så fixar det sig ändå. = )

    Välkommen till er nya!

    Första ggn som jag testade så fanns det ett svagt streck och jo jag testade bara en ggn den dagen och sen efter det så har stickan varit blank, så du kan ha rätt i att jag kan ha missat!
  • Jessica 85
    linnis83 skrev 2013-08-14 20:58:18 följande:
    Pratade med KK i måndags och dom sa att det ev kunde ha varit mensen som kom i helgen när jag blödde så mycket. Känns ju lite tidigt och märkligt att det var lixom "on-off", men har börjat tänka att det kanske är så ändå...Blöder ju fortfarande litegrann, men annorlunda än innan. Skulle ju va himla skönt om det var så så vi kunde starta fabriken igen. = )

    Hoppas att det var mensen så din kropp börjar komma i fas nu! heja heja för bebisverkstan :)
  • Jessica 85

    Fick mens igår. Stämmer inget alls nu för jag skulle ha fått den nästa helg ju. Vi har verkligen varit duktiga och legat i denna månad men det verkar inte spela någon roll. Jag har haft 35dagar enda sedan förra hösten när jag slutade med p-piller men nu var det 28 förra månaden och nu även denna. Konstigt men ok då....känns ju bra att man inte känner sin kropp!

  • Jessica 85
    linnis83 skrev 2013-08-17 16:02:30 följande:
    Tråkigt att höra Jessica! Det är som att kroppen gör så bara för att man vill så otroligt mycket... =( Håller tummarna för nästa månad!
    Har du räknat ut när du ska börja med ÄL-testen efter en 35-dagarscykel? I så fall kan det ju hända att den var tidigare om cykeln bara var 28 dagar...

    Hur går det för er andra med BIM snart, några symtom?

    Jag ska ta och räkna om och testa efter en 28 dagars cykel nu nästa sväng :) Jag hoppas att jag missade att testa när jag hade ÄL för att den var tidigare än jag trodde. Vill inte att det ska vara något fel! Känns ok ändå, jag var lite mer deppad förra månaden så det är bra att man inte går ner sig varje gång mensen kommer. Har satsat på bra kost och träning nu senaste månaden och det gör kanske skillnad både för kropp och knopp

    EG83: hoppas att det är något på g! :)  
  • Jessica 85

    Tack! Jo det är segt att komma igång men nu när det gått ett tag är det bara så skönt att bege sig ut på en joggingrunda! Kvällarna nu är svala och perfekt promenad eller joggingrunda så ut med er tjejer och njut av hösten! Det är perfekt för att rensa tankarna också och man är sådär härligt tom i huvudet efteråt. Sen tänkar jag att om man ska gå igenom en utredning för barnlöshet så ska ingen komma och säga till mig att det är för att jag lever för osunt. Jag har övervikt men inte fetma men har alltid tränat och haft ett aktivt liv trots att jag har några kilo +. Träffade en gynekolog för ett år sedan som sa att det är viktigt att se till att man är fysiskt aktiv, alltså vardagsmotionerar. Det var i all välmening för jag har alltid varit det men han såg ju att jag hade övervikt. Så han sa att om man är överviktig och vardagsmotionerar så ska inte övervikten minska chanserna att bli gravid. Så har bestämt att ingen ska kunna säga att det är en anledning till att vi inte blir gravida.

    Millispillis: i know the feeling. hände ju mig precis! Ogillas skarpt!
    Hallonbacken: hoppas den uteblir!! vill vill ha + här :)    

  • Jessica 85

    Hej! Det var ett tag sen jag skrev. Har jobbat mycket och haft fullt ös utöver det också! Här testas det ÄL men har inte haft utslag än. Får se när det blir men har inte hunnit med att testa två ggr/dag så får se om jag hittar åt den ;-p!

    Skönt att det börjar lugna sig nu med blödningarna Linnis83!! Förstår att du är taggad och redo. Det är jag också varje gång Vi vill ju ha våran liten liksom. Hur går d för er andra?

  • Jessica 85

    Linnis83: om jag följer appen så borde Äl vara i helgen och då följer jag 28d cykel istället för 35 och så hoppas jag att kroppen är med på det!

    Chan2: vi försöker att ha sex regelbundet för då missar man inte äl. Och det blir inte att vi bara har sex vid äl då heller för det skulle nog min sambo ha svårt för, att "bara" ha sex för att göra barn och prestera precis just då. Och sen säger jqg inte exakt när äl är heller utan hintar om att nu är det "mysvecka". Funkar bra hittills iaf men är nog svårare om man tar pergontime och gör vul osv. Man får väl vara lite lättillgänglig för när på dygnet det passar herrn bäst!

  • Jessica 85
    linnis83 skrev 2013-09-03 22:49:37 följande:
    Jessica: Hur har det gått? Fått positivt på ÄL-testet?



    Nja jag vet inte riktigt. Fick mer och mer utslag på stickorna men jag tycker det är svårt att se om det är tillräckligt och sen tog stickorna slut (testade x 2/dag). Men alltså jag känner inget speciellt i kroppen att jag har äl det är jag helt på det klara på nu. Om jag hade positivt utslag så har vi då gjort det vi kan hur går det själv?
  • Jessica 85
    längtar985 skrev 2013-09-04 08:08:36 följande:
    Hej! Nu är det länge sedan jag skrev sist. Mensen kom som vanligt även denna cykel :( . Men igår var det äntligen dags att fortsätta utredningen efter semestern. Igår fick jag en ägglossningsspruta, så nu sexar vi på i några dagar. Lyckas vi inte denna gången, ska jag få äggledarna spolade nästa gång på dag 5 men vi är nog på semester då. Men nu hoppas jag på att det ska ta sig nu.



    Hoppas att det tar sig nu för er!
Svar på tråden Närmar sig 30 och längtar efter +