• Jessica 85

    Närmar sig 30 och längtar efter +

    hej. jag har inte testat något mer och ingen mens heller. På fredag ska jag testa :) Nu är det ett år sedan vi började försöka och blir det inget nu så tänker vi söka hjälp.

    Millispillis: jag har inte provat varken bisolvon eller bidrottninggele men det är inte långt borta att det är dags för det :) det är inte alls något att skämmas över! Någon effekt har ju bidrottninggelen när du nu kände ägglossningen! måste nog ta och prova det
    EG83: hur går det?     

  • Jessica 85
    villbligravid2012 skrev 2013-09-19 20:45:41 följande:
    får man hoppa in här? jag och min kille har försökt i 1 år precis nu, ringde igår till gyn så vi ska börja utredning 22 oktober, är nervös men förväntansfull :)

    Välkommen!! Bra att ni har ordnat tid så att ni blir undersökta! Man vill ju veta om det är något fel eller inte och vad man kan göra isf. Vi är inne på att det snart är dags för det om det inte händer något snart!
  • Jessica 85
    EG83 skrev 2013-09-19 22:26:57 följande:
    Testade imorse men stickan var blank...så avvaktar till lördag nu, har inget hänt då så blir det nytt test.

    Håller tummar och tår!! *hoppas*

    Själv så ska jag knata iväg på apoteket och köpa test idag. kanske testar idag eller imorgon. Har funderat om det verkligen är så att jag har helt missförstått ÄL-stickorna men när jag tittar på andras bilder här på FL när dom testat så tror jag faktiskt att jag inte har det. jaja vi får se (jag är pessimist så tror inte d blir nått nu heller).... 
  • Jessica 85

    Det är så konstigt för jag har inte fått nån mens än. Jag fattar ingenting, jäkla kropp som jag inte förstår mig på!

  • Jessica 85
    EG83 skrev 2013-09-21 23:46:02 följande:
    Här kom mensen igår kväll Suck. Känns inte som om det kommer bli nåt här...nånsin.



    Och här kom min! Magen är som en ballong, kul! Känns hopplöst likaväl här!
  • Jessica 85
    linnis83 skrev 2013-09-22 11:47:49 följande:
    Mens suger! Vet att det är lätt att tappa hoppet, men plötsligt händer det! Kämpa på, tjejer!

    Ja vi måste fortsätta hoppas! Men ibland går bara luften ur. Tusan nån av oss borde ju fixa det här!! Jag funderar på hur jag/vi nu ska gå vidare. Ex ska jag köpa en fertilitetsmonitor för att få bättre koll? Prova nån kur, bisolvon, bidrottninggele?? vad tror ni?
  • Jessica 85
    linnis83 skrev 2013-09-23 19:30:58 följande:
    Har inte full koll på vad som skiljer monitorn från vanliga ägglossningstester...? Men känner du att du inte riktigt har koll på ägglossningen så kanske det kunde vara nåt. Eller kolla med sjukvården, visst var ni inne på det oxå?

    Min mens verkar vara över nu, men dom små blödningarna fortsätter som tidigare....*suck* Kvinnokliniken skulle ringa upp på onsdag och höra hur det har gått, känns lite gruvsamt när jag misstänker att dom vill göra en skrapning... = /
    Det som är fördelen med en fertilitetsmonitor som jag förstår det är att man inte behöver tyda stickorna själv. Ibland tycker jag att det är så svårt när det är sådär på gränsen så mest av den anledningen tänker jag.
    Jo vi funderar men eftersom jag har ganska lång cykel så har jag ju faktiskt inte haft ens 12 menstrationer så jag känner för att vänta lite till.
    Mytime skrev 2013-09-23 19:39:04 följande:
    Ja hänger på här om de e ok? Ja blev 28 i aug o min sambo är 32. Vi har försökt i åtta månader o precis som flera andra här skriver så blir man lika ledsen o besviken varje gång mensen kommer. Vi har båda barn sedan tidigare men inte några gemensamma. Ja trodde de skulle gå lätt att bli gravid eftersom de sist tog 2-3månader. Ja slutade me piller jan/feb o hen blev till i mars/april. Men denna gång börjar de kännas omöjligt :( Alla runt omkring blir gravida utom vi känns de som. Igår fick hans barn ett syskon på sin mammas sida o idag på simskolan va de en bebis i omklädningsrummet som va född för fyra dagar sedan... Varför lyckas alla andra för o inte vi??

    välkommen hit Mytime! Vi ska nog lyckas vi också och här kan vi längta tillsammans i väntan på det :)
       
  • Jessica 85

    Millispillis: jag har haft så och trott att äntligen kanske jag är gravid men inte det. Naturligtvis hoppas jag att det inte är så för dig men för mig så kan jag absolut ha såna skengravidsymtom.

    Jo jag brukar också dricka vin, inte mycket men ett två glas iaf. Ta ett test den dagen?!

  • Jessica 85

    Jag har köpt cb digitala äl-test bara för att det var billigare så tänkte prova den den här månaden. Om det fortsätter krångla så köper jag monitorn. Jag tror faktiskt jag ska prova bidrottninggele men har inte köpt än. Bor lite avsides så finns inte i närheten. Kan man börja efter att mensen är slut eller ska jag vänta till efter nästa gång?

Svar på tråden Närmar sig 30 och längtar efter +