• Jessica 85

    Närmar sig 30 och längtar efter +

    Millispillis skrev 2013-09-30 13:22:50 följande:
    Mensen kom nu idag strax innan lunch :( Fortfarande väldigt ont i brösten men molvärken försvann innan helgen...  :( SUCK!  Börjar bli så jäkla less på att hoppas månad efter månad efter mååånad... gissar iaf att det är bidrottninggelen som gjort att jag kännt så mkt molvärk mm, aja nya tag denna månad igen, nån gång måste det ju funka... fasiken va deppig jag blev nu, jag som faktiskt nånstans innerst inne trodde att det tagit denna gång... :(



    Nej! Så himla trist! Jag förstår precis hur det känns. Man deppar ihop totalt när mensen kommer men vi SKA lyckas vi också en dag!
  • Jessica 85
    linnis83 skrev 2013-09-28 16:36:36 följande:
    Tror att jag äntligen, efter 10 veckor, har slutat blöda! = ) Har inte kommit nåt sen i onsdags nu.
    Borde ha ägglossning nästa vecka, så nu hoppas jag att kroppen är på min sida...

    Nån mer som har ägglossning snart?

    Hur går det?
  • Jessica 85
    linnis83 skrev 2013-10-02 15:02:17 följande:
    Jorå, inget blod på en hel vecka! = ) Tror att jag maxade på ÄL-stickan igår, så ägget borde släppa idag eller imorrn. Men jag undrar hur lång den där LH-stegringen brukar vara? Tror jag testade 4 gånger igår (köpte på mig massor av stickor för ett tag sen... = )) och på det tredje, typ vid 16-tiden, var det typ max, men sen vid 21 var det svagare igen.... Vet inte om det spelar nån roll, men kändes lite kort kan jag tycka...
    Nåja, vi ligger i som tusan och hoppas att det tar sig nu, vill inte vänta längre!

    Hur går det själv? Börjat med CB-testerna ännu? Har oxå funderat på att testa dom, verkar ju betydligt lättare att förstå sig på.

    Hoppas det tar sig för er nu då!! Vi vill ha flera + här nu :)
    Jag har inte äl förrän nästa vecka så just nu är det bara att gilla läget! Har fixat apiforce nu så ska börja med det imorgon tänkte jag. Blir lite spännande att se hur det kommer gå. 

    Hur går det för alla andra här i tråden då?   
  • Jessica 85
    längtar985 skrev 2013-10-03 21:28:32 följande:
    Jag har varit på spolning av äggledarna, vi fick avbryta då det gjorde riktigt ont. Igår var jag på ultraljudskontroll av äggblåsorna. Nästa steg är HSS-spolning då jag blir sövd i stället, remissen är skickad. Ägglossningssprutan som jag fick för en månad sedan heter Ovitrell.

    Vad är HSS-spolning?
  • Jessica 85

    Hej! Här är det äl-testing som gäller! Får utslag på stickan men inte tillräckligt för positivt. Cb-digital var neg igår kväll så provar igen ikväll. Jag eller vi har jäkligt svårt att hinna med myset då vi bara går om varann därhemma så ikväll måste vi hinna för imorgon reser jag bort 2 dagar! Vaddåå stressande?!

  • Jessica 85

    Hej! Vad vi är fantastiska! Även fast det tar tid att bli gravida så har vi ändå hoppet med oss varje månad att nu kanske har det hänt! Tänk att viljan att få barn är så stark att man orkar fortsätta och hoppas månad ut och månad in. Vi är jäklar i mig superkvinnor

    Jag tror vi missade äl i veckan. Var bortrest och testade inte 2 dagar. Hade utslag fast inte pos innan och nästan blank sticka i helgen så så gick det med det. Hade värsta fajten med sambon i veckan och det tär nog på mig mer än jag vill erkänna faktiskt. En bekant i helgen berättade i helgen att hon är gravid med andra barnet. Lägg då till att dom skulle börja försöka i september och jag blir bara avundsjuk. Så igår bestämde vi oss att det är dags att söka hjälp så skickade in en ansökan till barnlöshetsmottagningen.

  • Jessica 85
    EG83 skrev 2013-10-15 22:34:27 följande:
    Eller hur...säger varje gång att jag inte ska känna efter för mycket. Men likväl sitter jag här och tänker på alla "symptom". Det är såå mycket lättare sagt än gjort.



    Jag håller med! Gör precis samma sak
  • Jessica 85

    Millispillis: Jo det har gått bra! I somras var jag ute och sprang varannan dag och skärpte upp ätandet, mindre portioner och mindre fika. Gick ner riktigt bra faktiskt. Nu så tränar jag 2-4ggr i veckan zumba, cirkelträning, core och spinning. Har hållt vikten ganska bra och det är nog för att jag kommit igång med regelbunden träning. Matmässigt försöker jag att tänka på vad jag äter, så just nu kör jag ingen diet utan försöker leva sunt :)

    Får jag fråga hur era karlar tar den här barnlösa situationen? Min sambo säger inte så mycket och när man pratar om det så säger han att det får ta den tid det tar osv. Han är inte så insatt och läser inget eller kollar upp eller frågar heller för den delen. Han är definitivt ingen grubblare vilket jag själv är.   

  • Jessica 85

    Min sambo vill verkligen ha barn och skulle bli en fantastisk pappa. Men som jag skrev tidigare så är engagemanget sådär. Eller snarare -det blir när det blir- inställningen vilket inte känns så trösterikt i min värld. Jag brukar säga när det är mysvecka osv men i övrigt har han ingen koll alls. Det gör också att det är lite svårt att prata om det på ett men ändå så känner han samma längtan så det delar vi mellan oss. Han är naturligtvis iaf helt med på att utredas så det känns bra. Det är skönt att det finns andra därute som man kan dela det här med så TACK för att ni finns!!!

Svar på tråden Närmar sig 30 och längtar efter +