• Jessica 85

    Närmar sig 30 och längtar efter +

    Millispillis skrev 2013-10-21 16:14:48 följande:
    Tack detsamma Jessica, Så himla bra att du startade den här gruppen. Känns så skönt att dela frustrationen med ngn!
    Jag har iaf fortfarande inte fått nån äl så jag gissar attd en uteblir den här månaden, SUUCK!! Och som om det inte vore nog med det så fick jag i helgen veta att ytterligare 3 bekanta nu väntar barn, alltså.. 3 st på en gång.. känns förjävligt.. självklart är jag glad för deras skull men satt nästan å böla i soffan för mig själv när jag fick veta. Varför är det så jäkla orättvist för? blev bara som en stor klump i magen :(
    Om vi inte lyckas innan nyår (vilket känns helt omöjligt) så kommer vi iaf prova insimination och om inte det funkar så blir det ivf, men hade ju verkligen hoppats slippa det... fasiken va deppig man blir när allt bara strular. 

    skickar en stor styrkekram till alla som kämpar iaf!! 

    Ja alla jäklar verkar ju bli gravida! Har flera vänner som blir gravida direkt, på första försöket! Så himla orättvist. Förut så kunde jag ta sånt med lite mera ro men numera blir jag sjukt avundsjuk. Så du är verkligen inte ensam om att känna sådär. Men känns det inte bra att ni har en plan då?
  • Jessica 85

    Hej tjejer!

    Ja nu har jag varit i kontakt med barnlöshetsmottagningen och de skickar remisser för provtagning. Kommer dra ut på tiden så vi kommer nog inte att få besked förrän jan/feb. Blev bara så sårad och det är säkert bara ett standard förfarande men jag jag har ett bmi på strax under 30. I mitt landsting så ska man ha bmi under 30 för att få hjälp. Jag har skärpt upp mig och gick ner i vikt under sommaren och tränar 2-4ggr i veckan nu. Men ändå får man höra att "ja till ni kommer på besök så vill vi att du går ner i vikt" jävla skit kärring! Så tänker jag för jag försöker verkligen och jobbar varje dag hela tiden med det. Å dåligt självförtroende har jag också när det gäller min kropp och vikt. Så är väldigt känslig för kommentarer och jag hade väl hoppats att det skulle vara tillräckligt det jag har gjort men det känns lite surt faktiskt. Jag hatar BMI! Jag är verkligen ingen latmask som sitter och svullar och har hängbuk och slapp utan jag är ganska vältränad men har hull. Jag kanske bara är känslig......

  • Jessica 85
    Millispillis skrev 2013-10-31 09:27:49 följande:
    Kämpa på jessica! Ta inte åt dig utan berätta ist att du lyckats gå ner i vikt och att du tränar så mkt som du gör! Tycker du är jätteduktig! :)

    Tack!! Jag behöver verkligen lite pepptalk :)

    Min plan nu framöver är att faktiskt inte bry mig nåt om barnfrågan. Har hållit på så länge med tester och provat kurer att nu får det vara nog. Inte ett test ska tas. Måste försöka släppa det här för ett tag bara för att det är så otroligt jobbigt och jag har inte varit så ledsen över det här som nu så ska försöka att bara leva. Men naturligtvis hänger jag ju kvar och skriver här med er så tro inte att jag överger er för det :) kram på er    
  • Jessica 85

    Det


    längtar985 skrev 2013-10-31 15:31:56 följande:
    Hej tjejer! Nu är det länge sedan jag skrev, jag lovade skriva vad ägglossningssprutan hette det var Ovitrelle. Sedan sist jag skrev har vi varit hos gyn och försökte göra en spolning av mina äggledare, men det gjorde svinont rent ut sagt. Så hon skickade en remiss till kvinnoklinken för en titthålsoperation. Förra veckan ringde de från kvinnoklinken, det var en som lämnat återbud, så i måndags opererades jag. Efter operationen fick jag veta att jag har Endometrios, vet inte så mycket om det, men kirurgen sa att det inte skulle påverka min fertilitet. Nu väntar vi på att gynekologen ska ta kontakt och informera mer. Berättade för chefen med eftersom jag har varit hemma ett par dagar. Nu vill vi som alla andra här bli gravid och slippa plågas varje månad med att mensen kommer och negativa test. Alla frågar om man inte ska skaffa barn snart, i bland vill man bara säga att vad f** tror ni. Ursäkta det långa inlägget behövde skriva av mig. Lycka till allihopa! Jesicca85: vad skönt att ni har börjat med utredning!



    Oj det har verkligen hänt en hel dig för dig sen sist!! Hur känns det?
  • Jessica 85
    längtar985 skrev 2013-10-31 19:53:21 följande:
    Jessica: Ja en del har hänt sen sist, tyvärr inget + ännu. Det känns bra att vi har börjat göra lite åtgärder i utredningen. Men samtidigt väldigt frustrerande att det inte blivit något. Jag undrar hur man ska orka kämpa, men det är väl som de säger att hoppet är det sista som överger en. Det känns att det tar psykiskt på mig. Det var skönt att berätta för chefen, slippa ljuga. Hur är det med dig Jessica? När vi började utredningen sa de också att de har en gräns på 30 i bmi, själv ligger jag på 28 tror jag. Vi får fortsätta kämpa! Jag började träna igen i Oktober har gått ner 1,5 kg sedan dess ska börja träna om en vecka igen, får inte börja innan pga op.

    Ska jag vara ärlig så har jag haft en skitvecka. Jag tycker att det här har blivit skitjobbigt. Från att "nu provar vi och hoppas på barn snart" till nederlag, test-nörd, och känsloberg- och dalbana som bara får djupare dalar. Jag vet att jag borde vara glad för utredning osv och jag är tacksam men jag har svårt att acceptera att det inte funkar, på ett känslomässigt plan. Det här var ju året som det skulle vara vår tur liksom.......det måste bara få sjunka in tror jag.
  • Jessica 85

    Hej tjejer!!!

    Vad händer hos er? Länge sen nån skrev ju. Här händer inte mycket. Skiter i tester och allt och försöker bara vara! Bokat tid för provtagningar nästa vecka. Mer nyfiken hur det går för er????? kram  

  • Jessica 85
    linnis83 skrev 2013-11-07 20:14:18 följande:
    Den långa väntan på BIM...*suck* 5-7 dagar kvar idag. Känns ungefär som det brukar, lite ont i brösten och ilningar ner mot ljumskarna, så säkert inget spännande denna gång heller... Men vi har äntligen köpt hus i alla fall! = ) Inflyttning i slutet på januari, ska bli spännande!

    Grattis! Va kul Usch det är alltid drygt att invänta bim. Även om man inte ska analysera och känna efter så är det helt omöjligt att låta bli! Håller tummarna att det kanske är din tur nu!
  • Jessica 85

    Hej!! Det är nåldynan som talar! Är blå hela armarna efter alla prover men det är ju för ett gott syfte iaf :)
    Har jobbat jättemycket så har inte hunnit tänka så mycket vilket är skönt. Jag är orolig för vad proverna visar men det är nog bara normalt att känna så. Hoppas det går bra för dig nu EG!!!!
    Ha en superfin helg tjejer :)  

       

  • Jessica 85

    Här kom mensen idag. Tusan att ingen av oss blir gravida!! Denna gång är iaf inte värsta för det har verkligen hjälpt att inte kolla stickor eller ta kapslar osv. Men ändå så jäkla frustrerande att inget händer. Ungarna HALLÅ ni ska ju komma nu!!!!

Svar på tråden Närmar sig 30 och längtar efter +