• Nadier69

    21 och oskuld , längtar efter barn :(

    NaCl skrev 2013-07-23 22:40:41 följande:
    Sök på dejtingsajter för kristna - så är oddsen högre att du hittar en man med samma syn på både tro och sex. Lycka till!
    Precis vad jag tänkte skriva.

    Vad är sent eller tidigt vad det gäller att förlora oskulden?? Själv var jag 13, vänner till mig var allt emellan 15 - 19så det finns inget tidigt eller sent bara det som passar varje person och dess situation. Bry dig inte om vad andra eller samhällets "normer" säger utan ta det lugnt och hitta först någon du tycker om och kan tänka dig att spendera ditt liv med och sedan kan ni tillsammans finna vägen till ett gemensamt underbart sexliv. Idag ligger ju medelåldern för förstagångsfödeskor runt ca 30 - 32, t.o.m. senare i storstäder så du är fortfarande ung och kan lätt vänta med barn utan att vara gammal...
  • Nadier69
    Anonym (Man) skrev 2013-07-24 07:17:17 följande:
    Det är ingen brådska med man och barn. Förhasta dig inte, utan vänta tills allt känns rätt. Att du är oskuld är inget konstigt. Om man har valt avhållsamhet, är det naturligt att sexdebuten inte blir så tidigt. Det är inget att sträva efter att gifta sig som 18-19-åring heller. Vill du vänta helt med sex tills du är gift? 
  • Nadier69

    Ursäkta min direkta fråga men jag är ej troende och nyfiken på definitionen av avhållsamhet.


    Med din tro och sätt att leva där jag antar (rätta mig om jag har fel) att sex väntar man med tills man gifter sig, är det okay att onanera, leka med sig själv och t.ex. använda dildos eller liknande?

    Hoppas du vill upplysa en ovetande i detta!

  • Nadier69
    Anonym (Ångest) skrev 2013-07-24 12:04:29 följande:

    Hej vet inte riktigt alla säger olika , men de jag pratat med säger att man inte skall onanera men det är så olika för alla .Vissa kristna jag känner även muslimer väntade inte och deras familjer o vänner respekterar det jätte mycket ...

    Tack för svaret, men vad är din inställning till det?
Svar på tråden 21 och oskuld , längtar efter barn :(