• elhjen

    Bebis i Mars 2014 Umeå

    Jag hoppar in här också! Är 9+6 och enligt babyappen beräknad till 1 mars. Inskrivning om 10 dagar och privat UL om 11 dagar - nedräkning pågår! Mår oftast bra och försöker att inte oroa mig över det ;)

    Väntar första barnet och kan fortfarande knappt smälta att jag ska bli mamma!

  • elhjen

    Tack!

    Ja, ni gör det bra som skaffar fler så tätt :) Eftersom jag studerar och sambon också tänkt studera snart så blir det nog 3-4 år innan nästa för oss men jag är såå redo för första iallafall. Går in i v10 idag och vill bara att tiden ska gå fort! Trött som tusan hela tiden är jag också.

    Hur mår ni?

  • elhjen

    Håller med om att det inte finns nåt värdefullare än syskon :) För mig handlar det somsagt mest om att jag fortfarande har halva min utbildning kvar (dvs kommer inte vara jätterik under mammaledigheten direkt), endast är 23 år gammal och bor i en trea i stan utan intresse att flytta till landet just nu (som vi planerar att göra om 4-5 år), så det handlar både om bekvämligheter, plats och ekonomi men syskon kommer komma med tiden :) Det blir att dra ut på småbarnsåren helt enkelt, hehe, men med tanke på att jag, förutom bebisen, vill lägga mycket fokus på min utbildning och kommande jobb samt träning så hade det av den anledningen också säkert varit tufft för mig att försöka bli gravid direkt efter första barnet och sedan fortsätta mammaledigheten så gott som utan tid emellan. Alla är vi olika :) Kul att fler hittat hit till gruppen!

  • elhjen

    Förstår inte det här med avundsjukan, har inte sett det hos någon jag känner. Har man en bra relation till sitt äldre barn tror jag ingte avundsjuka blir aktuell då, isåfall inte längre än precis i början. Känner många som har 3-5 år mellan första och andra barnet o det har varit perfekt för att man i den åldern vill hjälpa till, ta hand om sitt lilla syskon och samtidigt kan leka med den. Personligen tror jag inte att barnen behöver påverkas negativt oavsett om det är 1 eller 10 år emellan, man anpassar ju sin uppfostran och sin familj efter det, eller? :)

  • elhjen

    Inte så mycket hormonsvängningar här, har känt av det nån gång typ då jag skulle gå och hämta ut ett paket på Axtorpet och de hade stängt, då började jag gråta, haha. Har knappt illamående längre, bara lukter jag har svårt med, och så tröttheten. Har 9 dagar kvar till VUL, börjar bli nervös men längtar så mycket! Man vill ju veta så allt är bra...

    Hur gamla är ni andra och var i Umeå bor ni? :)

Svar på tråden Bebis i Mars 2014 Umeå