• Ina05

    Mastodontmammornas mastodonttråd nr 3

    Frippa: tillägg till ovan, trodde att bebisarna också skulle dansa

  • Ina05

    Var ute nyss och köpte fika (bakelser) men jag mitt nöt glömde dem på disken. Kom ihåg dem när jag var på willys och köpte cola - tack och lov fanns de kvar!

    Min syster kommer med sin hundvalp idag!

    JooCee: Är inte pappor också föräldrar?! Det är så skönt för på vår ÖF finns det faktiskt några pappor - och ungarna är mellan 5½ och 9 månader! Det är ju SUPER att ni har det på så sätt att ni får mycket egentid! Det gör underverk för förhållandet! Nu när Pekka börjat jobba så får vi lite mindre tid (än så länge) eftersom vi är trötta båda två, men jag ser inget fel med att gå ut sen när jag orkar!!! Härligt med hångel!!!

    Ulrica: Jag fattade direkt att det skulle uttalas med K. Men så har jag ju också bott med en norsk tjej i 2 år! Hon hette JANNE!!!! Det ni!!!

    Nu ska jag fortsätta dammsuga (får ta lite i taget då Theo är livrädd) så inte Hundvalpen sätter dammråttorna i halsen!!!!

  • Ina05

    Happy: Hunden är en Wachtel (om det nu stavas så) och ska bli delvis jakthund (om det nu går...) - ska ta kort!!!
    Jag har testat alla Hipps 6-mån, nudlar & skinka fungerar bra (med päron tillefterrätt). Jag vet att coop och Ica MAXI har alla hipps sorter... Om nu Pär jobbar i dk, kanske ide och kolla vad Hipps kostar där? Nan var väl billigare?

    Gummigutta: tack för ett kul inlägg att läsa!!!

    Theo har nog kommit över skräcken för snabeldraken, idag förföljde han den med gåstolen - utan att bli ledsen i ögat!

  • Ina05

    Happy: Nu är böckerna postade, kanske kan Ni få dem i morgon då...Känns skönt att höra att jag är smart samma dag som jag glömde bakelserna på konditoriets disk

    Vi får nog köpa hund. Theo var helt exalterad och grät när de gick - har aldrig hänt förut...

    Bilder på söta hundvalpen Sally finns i galleriet.

  • Ina05

    Happy och Gummigutta: Lampan har jag sett på coop. Iaf var det något som liknade den mycket!

    Nu vankas tacos - mums!

  • Ina05

    Gummigutta: Just nu tentar du väl (14.17)så jag håller tummarna!

    Happy: Kul att de kom fram idag! Då funkar ju posten som den ska!

    Cattis: Grattis!!! Tycker som de flesta andra att det inte är något att tveka över! Om mamma är glad är nog Tilde glad!

    Zeyla: SJU tänder?!?!? Theo har INGEN! Hoppas att du slipper allt för mycket graviditetskrämpor! Snart dags för UL väl?

    Ian: Här har du en till som har samma klädsmak som du. Köper heller inget dyrt till Theo och till mig själv, *djup suck*, ja är man inte byggd efter standardmått så är det mindra kul att handla. Håller alla tummar för Lilltå!!! (Superött namn)

    JooCee: Nu ska jag inte ge mig in och diskutera Sveriges rättsystem, eftersom jag bara blir arg då (tycker att det stinker med psykologi-diagnosering istället för fängelse - dock MIN åsikt)men lider verkligen med Alex!!! För min del ser han inte ut som nåt annat än en svensk kille (liknar Pekka lite faktiskt )

    Ångest: Att jag har kontrollbehov gör ju det inte lättare för Pekka att komma 10 min försent... Då ligger han överkörd/krockad nånstans...Jag har ju haft en del panik-ångestattacker, men tack vare dem och KBT kan jag nu se på situationer på ett realistiskt sätt.

    Hipp: Idag var Theos tutte-glada matvägrande kompis Venelina här på besök (bild i galleriet) hon fick smaka Hipp för första ggn och det gick ner! Hennes mamma satt bara och gapade Vet inte vad bagaren som startade företaget kom på för recept, men gott är det!

    Lillis: Din tjej är inte dålig i utvecklingen! Krypa är Theo ljusår ifrån, men han går nästan helt själv längs med möbler (om man hjälper honom dit), så jag tror han hoppar över krypstadiet...

    Idag har jag och Pekka varit tillsammans i 7 år. Ska nog fira med att äta ute idag. Tiden bara rinner iväg och nu har jag varit själv en hel vecka med Theo. Har gått bättre än jag trodde.

    Hoppas att alla sjuklingar kryar på sig!!!

  • Ina05

    Ian: Nä, nu fanken får er j___a otur ge sig!!! Skickar massor med kramar till hela er familj!!!!!

Svar på tråden Mastodontmammornas mastodonttråd nr 3