• Ina05

    Mastodontmammornas mastodonttråd nr 3

    I förrgår för exakt ett år sedan var jag på UL!!! Vad tiden går fort!

  • Ina05

    Tomte: Du måste ju lägga in en bild på den "nya" Sara! Och precis som Ian vägrar jag tro att du skrev fel! Skönt som mamma (Happy) att både kunna krypa och sätta sig

    Är mitt i en film som är hysteriskt rolig, men var tvungen att ta ett avbrott för att söva Theo. Filmen heter "A 40-year old virgin"...

  • Ina05

    8-mån burkar: Har testats här idag. Det var mums tyckte Theo! Dock satte han i halsen några ggr innan han fattat hur han skulle göra, men det fixade han själv fort och enkelt genom att hosta. SÅÅÅ stora var ju faktiskt inte bitarna.

    Nappar: Idag satte Theo in HELA nappen i munnen - med plastgrej och allt *ler och skakar på huvudet* Vår son har väldigt annorlunda teknik Dock byter jag ut dem ganska regelnbundet. Har inte så många samtidigt. Han får dem bara när han är trött, ledsen eller gör mamma generad i affärer genom att vråla... Annars äter han mest på dem.

    Lillis: Hoppas att Ni fick tag på en läkare och att Fanny blir bättre!!!!!!

    Mian: Måste fråga, när J är hemma med Elis, tar han hade om allt annt i hemmet då också?! Pekka har svårt att göra nåt annat än att "bara" underhålla Theo. Jag har försökt att förklara att det går att göra andra saker (tvätta, diska, städa mm )samtidigt, men det verkar inte riktigt sjunka in ...

    Ulrica: Japp, jobbar inom vården (på patolog-lab)och har precis köpt Theos första PoP-plagg (efter en titt i ditt galleri) - en t-shirt med ambulans på

    Siena: Underbart med nattningen! Här sövs Theo fortfarande i famnen(går dock fort). Så fort man lägger ner honom själv i sängen arbetas det upp till ren och skär panik... Hoppas dock att han kan lägga sig själv innan han blir 18

    Gummigutta: har också TryggHansa. Vet eg inte varför annat än att jag hade den försäkringen som liten...

    Melodifestival: Har inte sett ett enda bidrag, så jag har inga kommentarer...

    Imorgon ska jag ha Theo HELA dagen - Pekka ska på nåt samkväm med jobbet efter jobbet så han är väl borta från 7-22 - men det går nog det med!

    Ha en bra natt och sov gott! Dröm härliga drömmar om sommar och sol!

  • Ina05

    Hej alla MM!

    Hittade nåt mysko i Theos öra i går och efter konsultation på BVC nu idag på morgonen är det en "gälbågsrest" - det ni! Inte konstigt att Theo älskar vatten så mycket!

    Ian: Hoppas Jonatan gillar att plaska omkring med mamma i vattnet. Vi kommer nog gå en fortsättningskurs senare. Vi hade inte tillräckligt med pengar innan. Grattis till ätandet!!! Var det Hipps mat måntro?

    Tomte: Theo har precis som Johannes snorbusar i näsan varje dag. Koksalt innan natten och tops använder vi här med. Jag tror inte på förkylning dock utan på att vi har det så torrt inomhus. Jag blir alltid sådan i näsan på vintern...

    Lillis: Skönt att Fanny inte spyr mer! Jag har hört att det kan ta 2 veckor innan man bajsar normalt igen efter en magsjuka!

    Nu måste jag underhålla gaphalsen! Som för tillfället gillar att vråla "bäääääääääääääääää"

  • Ina05

    Puffpuff:
    "Embryot har vid en månads ålder vissa veck på vad som kommer att bli dess nacke. Dessa skulle kunna tas för motsvarigheten till gälarna på en fisk. Rest av en under fosterstadiet ofullkomligt sluten så kallad gälbåge."
    På Theo är det en liten grop/gång längst in i ytterörat - syns ej utifrån.
    Kan tyvärr inte hjälpa dig med sömnen. Theo sövs fortfarande i min famn och han ammas inte... Lycka till i fortsättningen iaf.

  • Ina05

    I morgon kommer ju FL vara nere hela dagen... Vad ska man hitta på då?

  • Ina05

    Ulrica: Håller tummarna för att ni får lgh och att det inte blir så dyrt

  • Ina05

    Ulrica: Fick inte heller fram lgh på hemnet... Kan du försöka med länken igen?

    Ersättning: Jag tror att man kan sluta ge ersättning nu (iaf enl min BVC-tant)och ge välling istället. Theo får ersättning morgon (mellan kl 04 och 06) 100 ml, förmiddag (OM jag vill söva honom inne och han vaknade tidigt) 100 ml och middag 200 ml. Dock ska vi gå över mer till välling när han vant sig vid det (vi började ju med det för nån vecka sedan bara).

    Ytterkläder: Har precis inhandlat en dunväst i ljusblått. Den har Theo till body + liten tjockare stickad tröja i åkpåsen (+ byxor och strumpor). Om det är extra kallt får han en filt över benen. Dock är Theo supervarm av naturen och svettas som en bastubadande finne om man klär på honom för mycket.

    ZeyLa: Åh, den lilla kycklingen verkar ju helskön! Dock får jag nog vänta tills den kommer på DVD...

    Är själv med Theo igen. Maken var hemma och vände. Ska på "samkväm" med nya jobbet...

    Var på ÖF idag. Det Theo gillar allra mest där är sången. Han vrålar när vi slutar sjunga

  • Ina05

    Tyvärr Frippa:
    "Den 7 mars kommer Bröllopstorgets webbplats att vara nerstängd under hela dagen. Vi flyttar över vår tekniska utrustning till en säkrare driftsmiljö."

  • Ina05

    Ulrica: Kan du ge oss adressen så kan vi ju gå in själva via hemnet?

Svar på tråden Mastodontmammornas mastodonttråd nr 3