• dagon

    större penis :)

    Valle80 skrev 2015-03-24 20:31:54 följande:
    Jo. Att knalla ner till en plastikkirurg. Man kan ta fett från andra delar av kroppen och spruta in i penis, vilket då gör den grövre. Även i slakt tillstånd. Längden kan bara bli längre i slakt tillstånd genom att man kapar ett ligament vid penisroten.
    www.dailymail.co.uk/health/article-1378647/Penis-enlargement-Study-finds-non-surgical-methods-DO-increase-length.html
    Här är en studie som visar på att: A. Metoder som sträckning vekligen fungerar och B. Konventionella kirurgiska metoder är för riskabla.
    Jag såg något program på TV, jag tror det var Fråga Olle eller nåt liknande, där tre män testade olika metoder. Sträckning, övningar och piller och man kom fram till att det inte fungerade. Men efter att ha tagit del av ordentliga undersökningar som den i länken ovan och annan statistik och diskussioner på nätet så har jag svängt till att tro att det faktiskt fungerar. Om jag hade haft problem med en väldigt liten penis så hade jag absolut varit beredd att pröva en Bathmate eller någon sträckare. Problemet är att dom som tar upp problem med liten penis många gånger inte har det utan att det oftast är hjärnspöken.
    Anders 386 skrev 2015-03-25 15:16:30 följande:

    Tänk om TS gör den större och partnern blir besviken? Det kan bli väldigt fel.


    Jupp. Det är ett inte helt osannolikt scenario.

    Det bästa är nog att ta in någon form av leksak, typ dildo modell större, i sitt sexliv vid behov. Jag känner flera par som gör det och skulle inte tveka själv om intresse finns.
Svar på tråden större penis :)