• viseversa

    Aldrig ledsen bebis?

    Så var mitt första och tredje barn. Speciellt det första. Hon skrek ordentligt EN gång när jag hade ätit jordgubbar som visade sig inte vara så bra för hennes mage. Hon hade sån magknip. Stackarn var såå ledsen. Då var hon kanske 2 månader. Men när det släppte var allt bra igen.

    Inte ens när hon föddes skrek hon. Hon bara låg på mitt bröst helt tyst och tittade sig omkring. Jag kan räkna på EN hand dom gånger hon skrek det första året. klart hon grät om hon gjorde sig illa men för det mesta var hon ALLTID glad och log mot alla och flirtade och var extremt social.

    Idag är hon 6 år och först NU har hon börjar visa humör. Hon hade i stort sett ingen trots alls som mindre. Var ett väldigt "lätt" barn. Vilket var bra då nr 2 som kom 16 mån senare var och ÄR mer vild än tam. Hon fyller 5 i morgon och nu slåss dom HELA tiden. haha

    Nr tre(pojke) Var också en väldigt nöjd lugn och glad bebis i stort sett jämt. Nu är han 2,5 och i värsta trotsen och inte lika lätt att hantera alla gånger.

    nr 4 är något mellanting. kan inte säga att hon är ett "svårt" barn men itne är hon lika lätt som sin äldsta syster heller. En vanlig go bebis helt enkelt.  


    Instagram...LOVALOVISA
Svar på tråden Aldrig ledsen bebis?